2777
2789
این حرفت هم خوب بود هم غمگین هم تلخ کلا حس قاطی داشت 😂

ببین مثلا مامان من قبل ازدواج قد ۱۵۸ با وزن ۶۱ بوده که اضافه بوده ولی قبول نمیکرده، الانم نمیکنه در حالی که تو عکساش مشخصه، بعد دو تا زایمان ۱۸ کیلو اضافه اورده تنبل بوده ابشون نکرده بعدش همینطوری روند رو به صعودی داشته خودشو رسونده ۸۵  هنوزم تنبله، حسرت به دل موندم یه مادر خوش اندام داشته باشم

ψ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مثلا مامان من قبل ازدواج قد ۱۵۸ با وزن ۶۱ بوده که اضافه بوده ولی قبول نمیکرده، الانم نمیکنه در ...

الهي اشکال نداره عوضش خودت خوش هیکلی  به منم راهنمایی کردي خوش هیکل کنم خودمو. واسه آینده 🙏

لا تهتم بأحد سوي نفسك

ببین کلا تو نوجوانی جوونی هر چقدر کم تر باشی بهتره فردا پس فردا کلی مسائل پیش میاد کار ازدواج زایمان ...

من نوجوان نیستم 25 سالمه 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...