واای من میمیرم تا برسم به ۴۵ قدم زیاد کنم تو چشم نباشه وزنم گه بهتره 😂
من قدم 172، وزن 45😂😂🥲
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واای من میمیرم تا برسم به ۴۵ قدم زیاد کنم تو چشم نباشه وزنم گه بهتره 😂
قد که دیگه نمیشه بلند کرد نهایت 2,3 سانت بلند بشی، قد فقط ژنتیکه ، منم ارثی بلندم وگرنه کاری نکردم که بلند بشم
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
ببین وزن تو بیاری پایین باریک و قدبلند دیده میشی ،الان یکم تپلی بنظرم، راحت میشه لاغر شد ، چاق شدن سخته، غذاتو کمتر کنی حله
ببین کلا تو نوجوانی جوونی هر چقدر کم تر باشی بهتره فردا پس فردا کلی مسائل پیش میاد کار ازدواج زایمان شاید باعث شن وزنت بره بالا اینطوری حداقل کمی از عمق فاجعه کم میکنی