2777
2789
واای من میمیرم تا برسم به ۴۵ قدم زیاد کنم تو چشم نباشه وزنم گه بهتره 😂

من قدم 172، وزن 45😂😂🥲

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

پریودیت نامنظم میشه

همین طوره برای من اخخ یعنی دقیق نمیدونم چی به چیه تاریخ پریودمو ندارم  

اگه مثلا این ماه ۲۹ پریود بشم ماه بعد هم باید ۲۹باشه؟ 

لا تهتم بأحد سوي نفسك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای من میمیرم تا برسم به ۴۵ قدم زیاد کنم تو چشم نباشه وزنم گه بهتره 😂

قد که دیگه نمیشه بلند کرد نهایت 2,3 سانت بلند بشی، قد فقط ژنتیکه ، منم ارثی بلندم وگرنه کاری نکردم که بلند بشم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

قدت خوبه خدا بیشترش کنه 😂😂 کاش منم ۱۷۰ بودم حداقل

وزنم کمه خیلی ، اونم ژنتیکی 😮‍💨

قدت خوبه خدا بیشترش کنه 😂😂 کاش منم ۱۷۰ بودم حداقل

ببین وزن تو بیاری پایین باریک و قدبلند دیده میشی ،الان یکم تپلی بنظرم، راحت میشه لاغر شد ، چاق شدن سخته، غذاتو کمتر کنی حله

همین طوره برای من اخخ یعنی دقیق نمیدونم چی به چیه تاریخ پریودمو ندارم اگه مثلا این ماه ۲۹ پریود بشم ...

نهمههه مثلا ممکنه یک ماه بشی یک ماه نشی .یا مثلا زود تر از زمان بشی یا مثلا یک هفته عقب بی افته کلا نا منظم میشه حالا یک روز اینور اونور اشکال نداره

نهمههه مثلا ممکنه یک ماه بشی یک ماه نشی .یا مثلا زود تر از زمان بشی یا مثلا یک هفته عقب بی افته کلا ...

این چه خطری داره واسه زن اگه نامنظم باشه 

لا تهتم بأحد سوي نفسك

برو دکتر شاید با مکملی برنامه ای چیزی بهتر بشی

ببین کلا تو نوجوانی جوونی هر چقدر کم تر باشی بهتره فردا پس فردا کلی مسائل پیش میاد کار ازدواج زایمان  شاید باعث شن وزنت بره بالا اینطوری حداقل کمی از عمق فاجعه کم میکنی 

ψ ❤️

ببین وزن تو بیاری پایین باریک و قدبلند دیده میشی ،الان یکم تپلی بنظرم، راحت میشه لاغر شد ، چاق شدن س ...

هر وقت میخوام رژیم بگیرم همه چی خوش مزه میشه مامانم هی غذا خوشمزه درسا میکنه 😂😂

لا تهتم بأحد سوي نفسك

ببین کلا تو نوجوانی جوونی هر چقدر کم تر باشی بهتره فردا پس فردا کلی مسائل پیش میاد کار ازدواج زایمان ...

این حرفت هم خوب بود هم غمگین هم تلخ کلا حس قاطی داشت 😂

لا تهتم بأحد سوي نفسك