2777
2789

چقدر شما دخترا زود اعتماد میکنین . این همه خبر قتل و ادم دزدی چرا عبرت نمیشه . مگه اینستا و خیابونم شد جای اشنایی ک با هر ننه قمری دوس بشین ! اونم بدون شناخت طرف . اصلا نمیدونی ننش کیه باباش کیه .سابقه اش چیه .شاید مریضه.شاید روانیه. .  واقعا متاسفم برای دخترای مملکت. ایران امنیت نداره .اگه میخواین سالم زندگی کنین تا ۱۸ سالگی با کسی دوست نشید. بریددانشگاه تو اون محیط با پسرای زیادی اشنا میشین  میتونین از اطرافیانش تحقیق کنین بعد رابطه بریزین . من تنها دوس پسرم همون دانشگاه بود . یه هفته فقط تحقیق کردم ببینم چه  جور ادمیه . بعد ک اوکی شدم پیشنهاد دوستیشو قبول کردم . ولی چون سیاست رفتار با پسرا رو نداشتم ب نتیجه نرسید . چون تو خونواده جوری بزرگ شده بودم ک رفتارم با طرف بر مبنای بی محلی بود . 

ولی اگه اصرار دارین مجازی اشنا بشین قبلش حتما تحقیق کنین . با هر کسی سر قرار نرید قبل قرار تحقیق کنین

کاش دلها در چهره ها بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بیشترین آمار آشنایی 

واسه صفحات مجازی هستش 

نه تنها ایران تو کل دنیا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مگه دانشگاه جای رل زدنه

همینو بگو 

دانشگاه نهایتا ازدواج 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همون سنتی .فامیلم تو این دوره زمونه خوب ازتوش در نمیاد 😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

موافقم با حرفات .ولی خیلیا هم با همین مجازی اشنا شدن و ازدواج کردن و زندگیشون خوبه

ریسکه ! ارزششو نداره. خیلیا گم شدن . بهشون تجاوز شد .صداشون درنمیاد

دقیقا .میری تحقیق میکنی همه تعریف میکنن. بعد میبینی طرف معتاد بوده

دقیقا همچین موردی واسه یکی از فامیلام پیش اومد اول همهههه گفتن اینا تکن خونوادگی درجه یکن فلانی خوشبخت شده افتاده تو عسل! آخر در اومد پدره زن باز قهار خونوادگی از دم معتاد و مفنگی پسراشم مث پدرشون اهل صیغه و ازدواج سفید بودن ینی فامیلم فقط فرار کرد یه تیکه جهازم برنداشت!

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

والا تحقیقم همش جواب نمیده گاهی همه تعریف میکنن ولی طرف لاشی و مریض در میاد آدم سالم‌کم شده

اره کلا مجازی ریسکه . ولی تو دانشگاه محیطش فرق داره . بعد دانشگاه هم تو محیط کار انقدر براتون پیشنهاد میاد. ولی تو سن زیر ۱۸ مسخره بازی و بازی با اینده و روانه