2777
2789
عنوان

چرا دخترا با هر کی مجازی دوست میشین میرین سر قرار 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 48 پست
ریسکه ! ارزششو نداره. خیلیا گم شدن . بهشون تجاوز شد .صداشون درنمیاد

سالها ‌پیش با یکی مجازی آشنا شدم 

طرف جنوب بود 

بعد مدتی رفت دبی 

با خودم الان میگم نکنه میرفتم دیدنش 

منو میبرد دبی میفروخت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادم پسر لوس کنی پرنسس میشه 

اول باید پسر دلتونو بدست بیاره و اعتمادتونو جلب کنه و براتون تلاش کنه خودشو ثابت کنه 

حرف پسرا هیچ ارزشی نداره عمل و رفتار و تلاششون مهمه 

سنتی اصلا !

ازدواج شده شانسی 

چه مجازی چه سنتی چه فامیل

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

به نظر من که محیط دانشگاه برای رل زدن جای مناسبی نیست مگر اینکه رابطه تون رو تا وقتی به نقطه امنی نرسیده مخفی کنید و پسره واقعا خیلی متعهد باشه...

من و همسرم یه جورایی از دانشگاه آشنا شدیم ولی من ازش خواستم که مخفی کنیم و اونم مشکلی نداشت گرچه من کلا اینکه نگاه بقیه رومون باشه استرس می گرفتم

چون اگه کات بشه خیلی حاشیه اتفاق میفته مخصوصا برای دختر...

والا تحقیقم همش جواب نمیده گاهی همه تعریف میکنن ولی طرف لاشی و مریض در میاد آدم سالم‌کم شده

بابا مگه طرف بعد ۱۰ سال زندگی زنشو بلا سرش نیاورد ادم دیوونه که معلوم نمیکنه یهو بعد چنتا بچه هم کار دستت میده فقط خدا باید کمک کنه بهمون

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

به نظر من که محیط دانشگاه برای رل زدن جای مناسبی نیست مگر اینکه رابطه تون رو تا وقتی به نقطه امنی نر ...

دوستانم تو دانشگاه هر روز با یکی بودن 

کات میکردن یکیشون انقد بی ابرو شد 

ترک تحصیل کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من از این سر دنیا رفتم اون سر دنیا حالا همه که قاتل و دیوونه نیستن

کدوم کشور ؟

اره کلا مجازی ریسکه . ولی تو دانشگاه محیطش فرق داره . بعد دانشگاه هم تو محیط کار انقدر براتون پیشنها ...

من خودم با دوست صمیمی برادرم ازدواج کردم حالا درسته یه ترم باهم دانشگاه میرفتیم ولی دیدم محیط دانشگاهم همیشه اوکی نیست اونجام هرکی دوس پسر یا دوس دختر داشته از قبل داشته😂 البته دوتا از همکلاسیام باهم مزدوج شدن پایه بودن رتبه های دورقمی ارشد دانشگاه تهرانم آوردن مابقی رل زدن ولی نافرجام ماند….

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

من خودم با دوست صمیمی برادرم ازدواج کردم حالا درسته یه ترم باهم دانشگاه میرفتیم ولی دیدم محیط دانشگا ...

چه زوج خوبی 😂

ملت وقتی عاشق میشن دیگه درس نمیخونن 

تو مجازی اشنا نشیم، دانشگاه که جای رل زدن نیست، سرکار اصلاااا

هیچی باید منتظر باشیم شریک زندگیمون از اسمون بیفته وسط خونمون 😂

نه جدی خب قرار اول رو ی رستوران یا کافه میذاریم بعدشم میریم یجای شلوغ مثلا پارکی چیزی که قدم بزنیم دیگه امنه دیگه

حتما هم به یکی از اعضای خانواده اطلاع میدیم و مطمئن میشیم که طرف هم میدونه اون عضو خانواده مطلع هست

اگه دیدین بهونه اورد که وایی چرا بهش گفتی و اینا بدونین یجای کار میلنگه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
همسرم اهل مصر هست اما الان مصر نیستیم

چطور آشنا شدین ؟ کجایید ایران ؟

تو مجازی اشنا نشیم، دانشگاه که جای رل زدن نیست، سرکار اصلااااهیچی باید منتظر باشیم شریک زندگیمون از ...

سرکار هم خیلی بده 

اگه کات کنید باید شغلت رو عوض کنی 

بابا مگه طرف بعد ۱۰ سال زندگی زنشو بلا سرش نیاورد ادم دیوونه که معلوم نمیکنه یهو بعد چنتا بچه هم کار ...

اون قضیه قتل و میگی؟🫣 این آدمیزاد چی هست یهو مغزش بد کار میکنه میره بدترین جنایت هارو میکنه

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…