2777
2789
عنوان

چرا دخترا با هر کی مجازی دوست میشین میرین سر قرار 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستانم تو دانشگاه هر روز با یکی بودن کات میکردن یکیشون انقد بی ابرو شد ترک تحصیل کرد

آره دیگه کلا یه جوری شده باید سواد عاطفی داشته باشی و حواست جمع کنی به منطقت هم اعتماد کنی.رابطه من خداروشکر خیلی روند خوبی داشت گرچه خوش شانسم بودم همچین مردی وارد زندگیم شد چون ارزش خودم رو خیلی می دونستم ولی خب دوستام این طور نشدن چون فقط با احساس می رفتن جلو و وابستگی سمی پیدا می کردن پسرا هم که سو استفاده گر

دوستانم تو دانشگاه هر روز با یکی بودن کات میکردن یکیشون انقد بی ابرو شد ترک تحصیل کرد

مگه گفتم برن دانشگاهو اباد کنن 😂 هول بازی هر جایی باشه ابروریزی هست

کاش دلها در چهره ها بود ...
چه زوج خوبی 😂ملت وقتی عاشق میشن دیگه درس نمیخونن

آره اون دوتا واقعا خاص بودن😂😂 البته پسره واقعا تو درس جدی بود باهم ۸صبح پامیشدن بکوب میخوندن. حالا نامزد من خودش کلاس داشت ریلکس بود نمیرفت به منم میگفت تو هم نرو جاش بریم کافه حرف بزنیم😂💔

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

آره دیگه کلا یه جوری شده باید سواد عاطفی داشته باشی و حواست جمع کنی به منطقت هم اعتماد کنی.رابطه من ...

من دوران دانشگاه اصلا با کسی وارد رابطه نشدم 

با شوهرم قبل دانشگاه دوست بودیم 

تو دانشگاه فقط درس خوندم 

الان حس خوبی به دوران دانشگاه دارم 

ولی دوستای دیگم فقط دوران دانشگاه رو 

نفرین میکنن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آره اون دوتا واقعا خاص بودن😂😂 البته پسره واقعا تو درس جدی بود باهم ۸صبح پامیشدن بکوب میخوندن. حالا ...

واییی چقدر قشنگ 🥰

بهم رسیدن یا خبر نداری ؟

زوج موفقی میشن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مگه گفتم برن دانشگاهو اباد کنن 😂 هول بازی هر جایی باشه ابروریزی هست

با حرفت تا حدودی موافقم 

یکی رو میشناسم دختره دیوونه شده 

مجازی با یه جنوبی ازدواج کرد 

بعد مدتی متوجه شدن شوهرش برده 

فروخته به اعراب بعد چند سال دختره 

پیدا شده ولی روانی شده و الان تو تیمارستان هستش 

پدرش همش گریه میکنه 

واییی چقدر قشنگ 🥰بهم رسیدن یا خبر نداری ؟زوج موفقی میشن

آره باهم کارم میکنن مشاوره کنکور میدن. رسیدن و نمیدونم کلاساشون که باهمه ولی فک کنم جفتشون تازه ترم سه بالینی باشن احتمالا پلنشون اینه پایان نامه رو بدن دفاع رو بکنن بعد درگیر پروسه ازدواج بشن😁

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

آره باهم کارم میکنن مشاوره کنکور میدن. رسیدن و نمیدونم کلاساشون که باهمه ولی فک کنم جفتشون تازه ترم ...

ولی من ندیدم دوران دانشگاه ازدواج کنن 

همشون کات شد 

من مجازی آشنا شدم

چهار روز بعد رفتیم دیت

دیشب هم رفتیم کلی طلا خریدیم پس انداز آیندمون و مشاوره ازدواج میریم😍

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اون قضیه قتل و میگی؟🫣 این آدمیزاد چی هست یهو مغزش بد کار میکنه میره بدترین جنایت هارو میکنه

به خدا آدم هیچ پناهی بجز خدا نداره یه وقتا انقد با خدا حرف میزنم از دست مخلوقش شکایت میکنن

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران