2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

165 بازدید | 19 پست

با نامزدم یکم بحثم شده سر اینکه به داییم حرف زد کارای زنونه میکنه 

بابام گفت تا پیام نداده پیام نده بهش 

۲ روزه پیام نمیده دلم بدجور تنگ شد بود شوهر عمه م فوت شده بود دیروز زنگ زده بود تسلیت بگه به بابام من بر داشتم گوشیرو خیلی سرد حرف زد شب حالم خیلی بد بود خیلی گریه کردم طوری که چشام میسوخت یه زنگ ساعت ۱ شب زدمش انلاین بود ولی جواب نداد 

الان عذاب وجدان گرفتم چرا خودم کوچیک گردم زنگ زدم 

انشالله درست میشهچیکار کنیم ما واقعا از دست این شوهرا😭

من الان زنگ زدم خیلی اعصابم بهم ریخته ولی واقعا حالم بد بود تو واتساپ انلاین بود ۱۰ دقیقه تو صفحه چت بودم بلکه پیام بده ولی نداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم بخدا ک خیلی درکت میکمم

دیشب خیلی حالم بد بود دیروز استوری گذاشته کسی که فرق تورو با بقیه ندونه بزار کنار همون بقیه بمونه چیکار کنم من واقعا خیلی عاشقشم 

این حسی که داری عذاب وجدان نیست چون گناه نکردی که😂از پروویی مردا ک ونت سوخته😂

ناراحتم چرا حرف مامان بابام گوش نگردم از اونا عذاب وجدان گرفتم ولی واقعا دست خودم نبود حالم خرابه

انشالله درست میشهچیکار کنیم ما واقعا از دست این شوهرا😭

وقتی یادم میوفته دیشب چطور باهام سرد حرف زد من بازم زنگش زدم از خودم متنفر میشم صبحا بهم صبح بخیر میفرستاد 

من دیروز زنگش زدم گفتم نگه که همیشه من باید صبح بخیری بگم ولی اصلا جواب نداد ۲ بار هم زنگش زدم از خودم متنفرم بدم میاد از خودم