2777
2789

داداشم ی مدل زندگیش رو براه نیست و خواهرم ی مدل دیگه .. از دستم کاری برنمیاد .. غصه ی مادرم هم ب کنار .. 

خودمم دغدغه دارم تو زندگیم ولی ب روم نمیارم

اما اینا از ناراحتی هاشون بهم میگن یا ب خودشون حق میدن منو ناراحت کنن چون انگار فقط اینا دغدغه دارن

خیلی اینجوری بودم اما به مرور متوجه شدم بخش اعظمی از سرنوشت ادما با افکار و تصمیمات و اعمال خودشون رقم میخوره و دیگه خیلی کمتر ذهنم درگیرشون میشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اینجوری بودم اما به مرور متوجه شدم بخش اعظمی از سرنوشت ادما با افکار و تصمیمات و اعمال خودشون ر ...

دقیفا تازگیا دارم ب این مرحله میرسم 

میبینم این همه نلاش من ب ای تغییر حالشون ، از من اگه ۱۰۰ درصد انرژی میگیره در واقع ۵ درصد تو حال اونا تغییر ایجاد میکنه . واس همین کم کم دارم میپذیرم 

یه چیز بگم خلاصت کنم اینقدر یک عمر غصه خوردم که فهمیدم ام اس گرفتم بسه یا بازم بگم

عزیزم تو خیلی قوی بودی..زیادی قوی بودی ..ب خودت افتخار کن .. بیماریت هم خدا بزرگه ..الهی تنت سلامت باشه همیشه.

درست میگی عزیزم ممنونم 

دقیفا تازگیا دارم ب این مرحله میرسم میبینم این همه نلاش من ب ای تغییر حالشون ، از من اگه ۱۰۰ درصد ان ...

اره بابا خودتو حیف نکن 

توکل به خدا انشاالله گرفتاری همه حل بشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

منم خیلی غصه خانوادم رو میخوردم خیلییی ولی خب از یه جایی دیدم اصلا به حرفا و پیشنهادها و راهکارای من توجه نمیکنن یا دیدم بعضی جاها واقعا کاری از دستم برنمیاد سپردم به خدا و دیگه فکر و خیال نکردم

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️