2777
2789
عنوان

برادر بزرگ داشتن چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست

داداش بزرگ تر داشتن عالیه

همیشه مدیونشم،هم حامیم بوده هم مواظبم بوده 

هرجا بخوام باهاش میرم،با موتور و ماشینش همش میریم بیرون،

تو کافش میبرتم با دوستاش حرف میزنم و.. خیلی چیزای دیگه.. 

ولی وای به حال روزی که ازم ناراحت بشه و از خط قرمزش رد بشم، حال و روزم میشه عین الان🥲

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطور که خواهرت نگرانت میشههمونجوریه دیگهمن برعکس تو خواهر ندارم و خیلی دوست داشتم خواهر بزرگتر

خواهرم که جونمو واسش فدا میکنم ولی دوس داشتم یه داداشم داشتم

کاربری واسه دو نفره
دقیقا دوستام همینن😒😂

خب خواهر داشتن عالیهه

من نمیتونم در مورد پریودیم چیزی به داداشم بگم ولی تو خواهر داری میتونی

مثلا الان ببین، دادا‌شم اونقدر حواسش هست که هم کاربریمو مرد گذاشته و هم خودش به اکانتم دسترسی داره تا یهو ازم سو استفاده نشه 

از این لحاظ خیلی بده

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خب خواهر داشتن عالیههمن نمیتونم در مورد پریودیم چیزی به داداشم بگم ولی تو خواهر داری میتونیمثلا الان ...

خب من گفتم که خواهرمو خیلی دوست دارم اگر نبود خودکشی میکردم ولی داداشم دوس داشتم حتی خواهرمم میگه کاش یه داداش داشتیم

کاربری واسه دو نفره
خب من گفتم که خواهرمو خیلی دوست دارم اگر نبود خودکشی میکردم ولی داداشم دوس داشتم حتی خواهرمم میگه کا ...

میدونم ❤️🌱