2777
2789
عنوان

مدرسه بزرگسلان

79 بازدید | 12 پست

من امسال دوازدهم همه ی درس هاشو تجدید شدم حالا گفتم این شهریور ک داره میاد پاسشون نکنم بذارمشون برای توی مدرسه بزرگسالان بنظرتون مدرسه بزرگسالان از الان برم ثبت نام کنم حداقل میتونم خرداد یا شهریور سال دیگه امتحان هاشون بدم اخه میخام از دانشگاه عقب نیوفتم چیکار کتم بنظرتون چجوریه مدرسه چقدر طول میکشه؟ فقط دوازدهم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چی کنم
1
50%
بگید لطفا
1
50%
لطفا
0
0%
بگید
0
0%

جای مسخره بازی و شب ساعت ۲ و نیم تو نی نی سایت گشتن برو بشین درسای مدرستو بخون از هم و سن و سالات عقب نیفتی 

مدرسه بزرگسالان چ چرتیه میگی

برو درستو بخون از الان شروع کنی تموم میکمی

ثبت نام نکردی مگه؟

امسال شهریور توی مدرسه خودت هست پروندت و اونا کارای امتحان ات رو انجام میدن

اگه قبول نشی پرونده تورو میدن میبری مدرسه بزرگسالان دی امتحان میدی

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگسالان واسه دوازدهم از نظر من خوب نیس

تو می ری می شینی سرکلاس بهتر یاد می گیری

ولی بزرگسالان غیرحضوری همش آنلاین

تازه اونم چند روز 

من دارم می رم 

به نظر من برو مدرسه عادی

مدرسه بزرگسالان هم مثل مدرسه روزانه ست . الان که ثبت نام شهریور فکر کنم تموم شده .

شما باید برای مهر ماه ثبت نام کنی و دی ماه امتحان بدی .

اون موقع که من میرفتم هر ترم ۱۷ تا ۲۱ واحد میتونستی برداری .

و فکر نکن نمره میدن .

حالا شاید نمره مستمر را یجوری بتونی بگیری ولی تو امتحان هیچ فرقی با امتحان های روزانه نداره و نمره الکی نمیدن 

نظر من اینه بخوای پاس بدی به سال اینده دیگه نمیتونی یه کلمه بخونی شهریور بخون تمومش کن یادمه یکی از ...

منم دوست دارم شهریور بخونم ولی خب یه مشکلاتی برام پیش اومده ک نتونستم سر بزنم به مدرسه میگن باید انتخاب واحد میکردی ک من نتونستم یادم رفته بود 😕

مدرسه بزرگسالان هم مثل مدرسه روزانه ست . الان که ثبت نام شهریور فکر کنم تموم شده .شما باید برای مهر ...

یعنی اگه مهرماه الان ثبت نام کنم بزرگسالان دی ماه امتحانشون میگیرن؟ چون نمیخام بیوفته واسه سال دیگه😫

جای مسخره بازی و شب ساعت ۲ و نیم تو نی نی سایت گشتن برو بشین درسای مدرستو بخون از هم و سن و سالات عق ...

اخه میدونی من یه مشکلی برام پیش اومده ک نتونستم حتی برام انتخاب واحد کنم کلا اینجا نبودم ک انجام بدم حالا میگن انتخاب واحد کردی نمیتونی امتحان رو بدی یعنی میوفته برای دی ماه؟

و بدترش میدونی چیه دوستان من امروز یکی از تجدیدی هارو امتحان داشتم ولی چون انتخاب واحد نکردم نمیشد برم مدرسه:/ بیشتر گفتن برو شاید مدیر کاری کرد ولی خب میدونم دیر انجام دادم کاری نمیشه شد  بنظرتون واسه دی میوفته یا باز نمیشه؟:/ مدیر خیلی بدی دارم