2777
2789

شوینده های سراوی عالین . 

پاک کنندگی نرمال و خوبی هم دارن . 

بخاطر سرامایدی که دارن هم اصلا اسیب نمیرسونن و سددفاعی رو تقویت میکنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوینده های سراوی عالین . پاک کنندگی نرمال و خوبی هم دارن . بخاطر سرامایدی که دارن هم اصلا اسیب نمیرس ...

شما خیلی اطلاعات بالایی دارید🥰😍

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
محبت دارید عزیزدلم😘🩷🩷🩷

با اجازه آشناتر عزیز یه سوال می پرسم چون مطمئن نیستم وقتی تاپیک زدم شما آنلاین باشید.

ضدآفتاب فیوژن واتر مدل ویتامین سی خوبه؟ من استفاده می‌کنم و عالیه اما شنیدم محافظت نداره.

ضدآفتاب لافارر و mq چی؟ 

آیا اسپری ضدآفتاب ویتالیر مدل ویتامین سی خوبه؟؟

عزیزم نظرت راجب اکتبر پور چیه ؟ یکم جوش زده بودم خیلی خوب اوکیش‌ کرد قوی‌نیست برای طولانی مدت ؟

اکتی پور که عالین . نه مشکلی ایجاد نمیکنه . ولی اگه هر روز استفاده نشه بهتره. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اکتی پور که عالین . نه مشکلی ایجاد نمیکنه . ولی اگه هر روز استفاده نشه بهتره.

ژل شست و شو سبز رنگش گرفتم 

برای جوش هام که خیلی خوب بود 

برای سد دفاعی پوستم ترسیدم 

مرسی عزیزم 

She is working on a bio…

با اجازه آشناتر عزیز یه سوال می پرسم چون مطمئن نیستم وقتی تاپیک زدم شما آنلاین باشید.ضدآفتاب فیوژن و ...

ضدافتاب فیوژن واتر چه برندی مدنظرتونه قشنگم؟ اگه برند پریم منظورتونه که اصلا پیشنهادش نمیکنم چون هیچ محافظتی در برابر افتاب نداره . 

ضدافتاب لافارر عالیه فقط برای پوست مستعد جوش مناسب نیست. 

ضدافتاب ام کیو عالیه از همه نظر . 

اسپری ضدافتاب ویتالیر هم عالیه و محافظت و ترکیبات خوبی داره فقط حتما قبلش ضدافتاب کرمی هم استفاده کنید . این رو میشه برای بدن و تمدید استفاده کرد .

ژل شست و شو سبز رنگش گرفتم برای جوش هام که خیلی خوب بود برای سد دفاعی پوستم ترسیدم مرسی عزیزم

نه با توجه به ترکیباتش مشکلی برای سددفاعی ایجاد نمیکنه . اما کلا وقتی جوش ها درمان شد سعی کنید استفاده از این ژل رو‌کمتر کنین . و کلا هم بهتره به جای ۲ بار در روز فقط یکبار شب ها استفاده بشه .

ضدافتاب فیوژن واتر چه برندی مدنظرتونه قشنگم؟ اگه برند پریم منظورتونه که اصلا پیشنهادش نمیکنم چون هیچ ...

بله منظورم همون پریم بود تازه خریدمش.🥲

چطور می فهمید که محافظت داره یا نه؟ میشه به منم بگید.

خیلی سبک و عالی بود پریم. قبلش درمالیفت داشتم که اصلا خوب نبود.

بله منظورم همون پریم بود تازه خریدمش.🥲چطور می فهمید که محافظت داره یا نه؟ میشه به منم بگید.خیلی سبک ...

با اینه یووی اگه دارید تست کنید . ولی محافظتش کافی نیست. 

منم چندین سال پیش پریم استفاده میکردم به دستور پزشک . برای من مدل کرمی بود . و متاسفانه نمیدونستم که محافظتش کافی نیست .