2777
2789

سلام

اگه دلت میخواد حلش کنیم گوشیم‌روی سایلنت نیست و صبح‌که کار نداری زنگ‌بزنی اوکیه

ولی اگه دلت نمی‌خواد و دیگه حوصله نداری بهم بگو 

درسته از خداحافظی بدم میاد ولی وقتی که قرار نیست دوباره صحبتی بشه باید خداحافظی کرد.

شبت هم بخیر✨ 

خانواده ها خبر داشتن یک هفته ای هست رابطه بینمون شکرابه و سه بار خودم زنگ زدم که دو بارش و جواب نداده یک بارش هم گفته خودم تماس میگیرم

خودش هم دوبار زنگ زد ولی خب گفت گشنمه می‌خوام برم شام بخورم 

و یکبارش هم حالش خوب نبود و سریع قطع کرد و نتونستیم صحبت کنیم درمورد چیزی که بحث کردیم و احساس می‌کنم رابطمون مثل قبل نیست و هیچ‌شوق و ذوقی نداره

من هنوز وقتایی که زنگ میزنم قلبم می‌ره توی دهنم ولی اون احساس میکنم سرد شده 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد ادامه بده

شاید ولی باید صحبت کنیم من از اینکه هیچ صحبت نکنیم خوشم‌نمیاد 

بیاد مثل مرد بگه نمی‌خواد دیگه 

حرف بزن و الکی تمومش نکن

شاید داره کلاس میذاره و مثلا اینجوری تورو میخواد بیشتر به سمت خودش بکشه.هی بری بگی چته چته و اون خوشش بیاد و از قصد بیشتر دوری کنه

ولی باهاش حرف بزن نذار بعدا حسرت بخوری چرا تلاشی نکردی

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

شاید ولی باید صحبت کنیم من از اینکه هیچ صحبت نکنیم خوشم‌نمیاد بیاد مثل مرد بگه نمی‌خواد دیگه

دقیقا منم خیلی بدم مباد اینطوری ولی اکثرا پسرا اینطوری میرن انگار روشون نمیشه یا میخوان طرف هی بره سراغش خوششون میاد

حرف بزن و الکی تمومش نکنشاید داره کلاس میذاره و مثلا اینجوری تورو میخواد بیشتر به سمت خودش بکشه.هی ب ...

پس داخل پیامم اگه مشکلی پیش اومده هم اضافه کنم؟ چی بنویسم؟