2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده این پیامم بعد از یک هفته درسته❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 56 پست
حرف بزن و الکی تمومش نکنشاید داره کلاس میذاره و مثلا اینجوری تورو میخواد بیشتر به سمت خودش بکشه.هی ب ...

اتفاقا پسرا بدشون میاد از این کارا حوصله و اعصاب ندارن کلا زن غر غرو دوست ندارن ولی دخترا دلشون میخواد هی از این کارا کنی براشون وذنبالشون باشی اتفاقا راه کار غلط دادی عزیزم 

شاید مشکل داره پارتنر منم مشکل ک داره منو یادش میره ولی من حواسم بهش هس اون نه پیام‌میده نه درست حسا ...

بدون حرف نمی‌خوام کات کنم بخاطر همین می‌خوام این پیام و می‌خوام بدم بهش 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم حرفم درسته یا نه ولی تجربه خودم اینو میگه که منت مرد رو نباید کشید.باید سکوت‌ کرد و تنهاشون ...

درسته ولی من می‌خوام اگه دیگه نمی‌خواد کات کنیم منت نمی‌کشم 

سر چ ی یک هفته قهرین

بهش گفتم از پسر مامانی خوشم نمیاد گفت من مامانی ام با خنده البته 

منم با خنده ولی لحن جدی گفتم پس من برم دنبال تایپم اونم چیزی نگفت و‌قطع کرد و بعد خودش زنگ‌ زد و گفت برو‌دنبال تایپت تو که گفتی من تایپت نیستم...منم‌گفتم شوخی کردم گفت جدی گفتی 

گفتم تایپم نبودی که باهات صحبت نمیکردم 

توی کتش نرفت

همسر من وقتی دعوا میکنیم یا حالش بده به من میگه فقط پیشم نباش آروم شم بعد بیا احتمال داره حالش بد با ...

خب چی بنویسم داخل پیامم؟

این‌خوبه؟

هر جور صلاحته اما اگر از آدم باتجربه نظر میخوای پیام نده وقتی مرد ناز کنه و نخواد زن بدجور تو زندگی ...

من احساس میکنم این رابطه تمومه بخاطر همین‌میخوام‌براش پیام بدم‌که اگه نمی‌خواد جدا بشیم وچون دل من اینجوری رضا نمی‌ده 

بهش ب نظرم پیام بده بگو که چندین بار بهت زنگ زدم اما زیاد حرف نزدی باهام هر وقت خودت حالت خوب بود زن ...

آخه می‌خوام بهش بفهمونم که اگه بخواد کات کنه کات کنیم و اینجوری نکنه

۱۷ من۲۳ اون

عزیزم خیلی کوچیکی کع🥹

پیشنهاد اولم اینکه که از الان به نامزد و شوهر فکر نکنی فقط رو خودت و آینده تمرکز کن خودتو بکش بالا درس بخون کار کن...زود شوهر کردن آدمو پیر میکنه محدود میکنه افسرده میکنه تعداد کمی هستن که واقعا راضی هستن من با همسرم ۶ سال دوست بودیم تا ازدواج کنیم با این حال میگم کاش موقعیت زندگیم خوب بود واسه خودم پیشرفت میکردم کار داشتم دستم تو جیب خودم بود و نمیتونست بخاطر موقعیت اجتماعیم هم که شده بگه درس نخون سر کار نرو بیرون نرو و...هر چی زن موفق تر باشه مردا بیشتر حساب میبرن ازش...

ولی اگ میخوای زود ازدواج کنی بزار خودش بیاد اگر عقد نیستین...اگه عقدی بهش بفرست اگه حالت بده یا اتفاقی افتاده کمکی از دستم بر میاد بگو انجام میدم برات ولی اگر نمیخوای ادامه بدی رک و راست حرفتو بزن که زود تر تموم بشه درگیر هم نباشیم