2777
2789
عنوان

دخترای خوابگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 62 پست
اگه چنین تفکری داری فکر نکنم کم بیاری. بازم خوب فکراتو بکن.ولی نمی‌تونی لیسانس رو دوساله بخونی عزیزم ...

ممنون بابت وقتی که گذاشتید🧡 صحبت هاتون واقعا کمکم کرد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

آخه پدر خودم لیسانسش رو دوساله گرفت... برای همین منم دلم میخواد شبیه اون عمل کنم

چطوری؟ این داستان مال چه سالیه و کدوم دانشگاه؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت وقتی که گذاشتید🧡 صحبت هاتون واقعا کمکم کرد

خواهش می‌کنم. هر سوالی داشتی بپرس کمکی از دستم بربیاد خوشحال می‌شم.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

چطوری؟ این داستان مال چه سالیه و کدوم دانشگاه؟

از پیام نور گرفت، سال چهارصد گرفت اون لیسانسش رو وقتی که آنلاین بود

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

از پیام نور گرفت، سال چهارصد گرفت اون لیسانسش رو وقتی که آنلاین بود

عزیزم فکر نکنم دانشگاه دولتی بتونی دوساله لیسانس بگیری.

عزیزم فکر نکنم دانشگاه دولتی بتونی دوساله لیسانس بگیری.

ولی تا جایی که میشه دوست دارم کوتاهش کنم، بنظرتون کمترین حدی که میتونم فشردش کنم چقدر می‌تونه باشه؟ مثلاً سه سال؟

ولی تا جایی که میشه دوست دارم کوتاهش کنم، بنظرتون کمترین حدی که میتونم فشردش کنم چقدر می‌تونه باشه؟ ...

نهایتاً سه سال و نیم. روان‌شناسی هم رشته سبکی نیست‌.

روی کیفیت تمرکز کن نه کمیت.

نهایتاً سه سال و نیم. روان‌شناسی هم رشته سبکی نیست‌.روی کیفیت تمرکز کن نه کمیت.

درست میگید، بازم ممنون🧡✨

اگ وابسته به خانواده نیستی یا دقدقه خانوادتو نداریخوابگاه شیرین ترین خاطره هارو برات میسازه بهترین ت ...

آدم خط کشی شده ای هستم، از ساعت خواب نامنظم یا غذای بی کیفیت بدم میاد، اهل مطالعه هستم و اگر سر و صدا باشه اطرافم اذیت میشم، نمیدونم با این ویژگی ها به درد خوابگاه میخورم یانه

آدم خط کشی شده ای هستم، از ساعت خواب نامنظم یا غذای بی کیفیت بدم میاد، اهل مطالعه هستم و اگر سر و صد ...

بستگی به هم اتاقیات داره 

من اینجوری نیستم وخیلیی راحت مچ میشم با شلوغی و سر صدا همه چی

دوری خانوادم سختمه 

ولی خوب بازم خوابگاه خیلی شیرینه .

بستگی به هم اتاقیات داره من اینجوری نیستم وخیلیی راحت مچ میشم با شلوغی و سر صدا همه چیدوری خانوادم س ...

من چشمم دانشگاه شیراز رو گرفته، واقعا نمیدونم خونه بمونم یا برم شیراز، خیلی کلافم

من چشمم دانشگاه شیراز رو گرفته، واقعا نمیدونم خونه بمونم یا برم شیراز، خیلی کلافم

خودت کجایی من متوجه نشدم؟

ببین منم روانم 

فکر کار دانشجویی ا سرت درار چون ی جورایی سخته 

و تو دو سال اصلا لیسانس نمیدن !

نهایت بتونی ۶ ترمه 

خودت کجایی من متوجه نشدم؟ببین منم روانم فکر کار دانشجویی ا سرت درار چون ی جورایی سخته و تو دو سال اص ...

اهوازم خودم، آره اون خانمی که باهاش صحبت کردم گفت، راستش توی فکرش بودم ولی مثلاً برای قلم چی یا ماز، ببینم پشتیبان می‌خوان یانه