انگار که چند تا دشمن کنار هم دارن زندگی میکنند نه بگو بخندی نه حرفی نه جایی میرن نه کسی میاد خونشون همش با هم دعوا دارن ۲۴ ساعت با هم دعوا دارند انگار دشمن خونین با همدیگه من غیر اونا کسیو ندارم مامانم که کلاً انگار از زندگی دست کشیده ماه یه بار حموم نمیره پاهاش باد کرده یه دکتر نمیره آخرین بار تو ماه پیش موهاشو شونه گه بهش بگیم حموم برو بهش بر میخوره شایدم حرف نزنه باهامون یا برگرده جواب میده به خاطر این دخالت نمیکنم همش تو گوشی تو اینستا در حال لایک کردن و کامنت جواب دادن و کامنت گذاشتن پیج فیک زدن و سرکار گذاشتن دیگرانه هیچ خریدی برای خونه نمیکنن من میرم اونجا در حد توانم یه چیزایی میخرم ولی باز نمیشه هر چیزیو خرید مادرم اصلاً اهمیت نمیده به هیچی خواهرم نزدیک ۲۸ سالشه ازدواج نکرده ونجوری بیکار تو خونه فقط با گوشی هیچ هدفی نداره حتی یه اسنپ ساده هم نمیتونه بگیره فقط تو اینستا میچرخه صد بار میگم برو کار کن اینجوری روزاتو هدر نده اونم بهش برمیخوره میگه تو برام کار پیدا کن ر کاری بهش میگم میگم برو فلان کارو بکن میگه سخته من این کارو نمیرم انجام بدم حالا یه خیاطی ساده بابامم که هیچی همش داره میناله که مریضه داداشم ۱۵ سالشه به شدت بیادب شده مه جور حرفی میزنه واقعاً مادر و پدرم تو تربیتش خیلی کوتاهی کردن با دیگران اصلاً ارتباط نمیگیره کسی جایی باشه اونجا نمیره دلم خیلی براش میسوزه ... پارسال رفتم مشهد چقدر دعاشون کردم الان نگام میکنم نسبت به پارسال چقدر بدتر شده انگار یکی طلسمشون کرده خیلی نگرانشونم کاری از دستم بر نمیاد... چکار کنم
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!