2777
2789

چطور ممکنه؟ ۲۹آبان هست ماه بعدش ۲۷آذر هست ماه بعدش دوباره تو نت زده ۲۶دی هست خب اینجوری تو هر ۳۰ روز ماه قمر در عقرب رو داریم چجوری آدم چله سوره بقره بگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دقیق بهم توضیح بدی هر چی از چله بقره تو نحوه‌ی برگذاریش میدونی بهم بگی لطفا

منم اطلاعات دقیقی مدارم فقط میدونم شروع چله ها نباید در پریودی و ایام قمر در عقرب باشه اگه برا باطلالسحر میخاین باید تا آهر چله توقف نکنید و سطش سوره رو رها نکنید بعضی طلسمات سنگینه باید چند بار چله بردارید قبل چله صدقه بدید و حتما تحصین بخونید که مثلا آیت الکرسی و چهارقل هست 

منم اطلاعات دقیقی مدارم فقط میدونم شروع چله ها نباید در پریودی و ایام قمر در عقرب باشه اگه برا باطلا ...

ممنونم عزیزم یکسری اطلاعاتی دادی ‌که من نداشتم از قبل