2777
2789

نماز شب خوندم 

فکر میکردم خیلی زشتم ولی بعدش دوستام بهم گفتن چهره نورانی شده و جوشات خوب شده 

الان دیگه نمیخونم ولی خب اون موقع خوشحال بودم چون میخواستم خوشگل باشم

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

از امام جواد ی چیزیم گم شد ک اگه پیدا نمیشد بدبخت میشدم نذر صلوات کردم سریع پیدا شد غذا دادن ب نیازم ...

پابوس امام جواد امام کاظم چندوقت پیش رفتم

ماه اینده باز میرم

امیدوارم ناامیدم نکنن

ان شاء الله پیش خا واسطه شن توام ب خواستت برسی

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب خوندم فکر میکردم خیلی زشتم ولی بعدش دوستام بهم گفتن چهره نورانی شده و جوشات خوب شده الان دیگ ...

واسه زیبایی

۵۱۱۰ذکر یاخالق تاثر داره

مرسی ان شاء الله همیشه حاجت رواشیقبلا دوباری غذای نذری دادم ب کارگر معتاد اینا باز ب خواستم نرسیدم

چون شرطی شدی ینی میگی غذا میدم حاجت بده قرآن میخونم خواستمو بده کمک میکنم نیازمندا ارزمو بده 

باید بی هیچ چشم داشتی کارتو بکنی و خدا از قلبت خبر داره و کمکت میکنه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

پابوس امام جواد امام کاظم چندوقت پیش رفتمماه اینده باز میرمامیدوارم ناامیدم نکننان شاء الله پیش خا و ...

تو رو خدا اگه رفتی اسم منم بیار خودش میدونه چی ازش میخوام  اسمم حسنا خیر ببینی

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

دعایی ندارید بخونم برای مریضیم جوونم دعام کنید بریدم

ان شاء الله شفا پیداکنی

ب حضرت ابوالفضل توسل کن

ناامیدت نمیکنه

میتونی یک جز قران ب نیت شفات بخونی ثوابشو هدیه کنی ب اقا

یا نذرکنی اگ شفا پیداکنی بری پابوسش. یا مثلا پونصد تا دوتومن بدی ب داروخونه ک داروی رایگان ب مردم بدن

دعایی ندارید بخونم برای مریضیم جوونم دعام کنید بریدم

70 تا حمد هرروز بخون

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

۲ سال پیش چله زیارت عاشورا حاجت سخت گرفتم مربوط به مسائل کاری و پیشرفتولی برای رسیدن به کسی که دوستش ...

واسه رسیدن ب معشوق

ذکر ۵۱۱۰یاخالق

زیارت امام رضا

ترک گناه

چله زیارت عاشورا

ختم ۱۴جز قران

نماز اول وقت 

خوبه

ان شاء الله ب حاجتت برسی

چون شرطی شدی ینی میگی غذا میدم حاجت بده قرآن میخونم خواستمو بده کمک میکنم نیازمندا ارزمو بده باید بی ...

مرسی عزیزم

این روشم امتحان میکنم