2777
2789
ان شاء الله شفا پیداکنیب حضرت ابوالفضل توسل کنناامیدت نمیکنهمیتونی یک جز قران ب نیت شفات بخونی ثوابش ...

ب همه رو زدم همه پسم زدم 

از بچگی مریضی کشیدم تا الان خدا ی رحمی نکرده بهم 

والا پول ندارم برای خودم چ برسه ب نظر 

پول دانشگام بزور بابا میده 

همش بخاطر بی پولی تو خونه ام 

خدایا منو تو این سن خوار کرد

واسه رسیدن ب معشوقذکر ۵۱۱۰یاخالقزیارت امام رضاترک گناهچله زیارت عاشوراختم ۱۴جز قراننماز اول وقت خوبه ...

اینقد به امام رضا التماس کردم 

موقع اذون به خدا دو سال التماس کردم 

نشد رفت با یکی دیگه 💔

🌙✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی واسطه همیشه به خدا گفتم و اکثرا نتیجه داده

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یک: چله زیارت عاشورا دو : ذکر مداوم " استغفرالله ربی و اتوب الیه" سه: ذکر مداوم هواوپونوپونو یعنی چه ...

توکل کردن گفتم خدایا من نمیدونم صفر تا صدش با خودت فقط اون چیزی کہ خیرم توش ھست برام پیش بیار ھمین

میشه بهم بگی چیکار کنم دقیقا؟؟؟برا حاجتم هم نباشه برا اونا میخوام کاری کنم🥺

هیچی،چون اونا معلوم نیست خانوادشون کین و اصلا در قید حیاتن یا نه پس کسیو‌ ندارن هر پنج شنبه بهشون سر بزنه و براشون فاتحه بفرسته.هر پنجشنبه برو بهشون فاتحه بده یکم درد و دل کن و یکمم سر مزارشون خیرات بده.شکلاتی کیکی چیزی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐