2777
2789

ببین من عاشق گرافیک و هنر بودم ولی خانوادم منو بزوووور فرستادن تجربی..تو مخ من کرده بوون باید دکتر شم درحالی ک من از خون میترسم شدید حالا من امسال ک کلاس دوازده بدم فهمیدم من رشته زبانو عاشقشم و توش استعداد دارم..الان همه عموهام زنگ میزنن مخ بابامو میشورن که زبان اینده نداره باید تجربی بره دانشگاه منم اونو خودم ب قصد خراب کردم ک زبان بیارم..حالا اگه نزارن برم چی؟چیکار کنم بخدا نابود میشم بخدا خودمو میکشم😭

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

من زبان خوندم خانواده منم همین بودن ولی من راضیم الان

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

همینارو به خانوادت گفتی؟

ریدم تو دهن فامیلا که عامل بدبختی ۹۰ درصد دانش آموزای تجربین

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم 

حرص الکی میخوری

بقیه زنگ بزنن

نظر بدن

لباس نیست برن بخرن برات

پزشکی اوردنم اونایی که عشقشو دارن نمیتونن بیارن

حالا تو پزشکی نمیاری به این سادگی ک اد بزور بفرستنت

کاری نداره

کنکور میدی

انتخاب رشته میکنی راحت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من ک اصلا زبان تو مغزم نمیرفت ...چ خوب ک تو زبان استعداد داری...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من زبان خوندم خانواده منم همین بودن ولی من راضیم الان

منم میدونم توش اینده دارم ولی عموهام و بابام بسیج شدن خیلی معذرت میخوام برینن تو ایندم..ریدن تو نوجوونیم الانم بیان اینو خراب کنن اینو واقعا نمیتونم این زندگیو:)

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
همینارو به خانوادت گفتی؟ریدم تو دهن فامیلا که عامل بدبختی ۹۰ درصد دانش آموزای تجربین

گفتم و نزدیک بوو چک بخورم..چرا؟چون عموم گفته پشت کنکور بمون منم نمیتونم بمونم!

بشین صحبت کن نفهمیدن کار خودتو کن چون آینده توعه میدونم خانواده هه زور بالا سرمون گرفتن منم متاهلم ۲۰ سالمه ولی پدرم بد برخورد میکنه:) و استعداد هایی ک دارم و نادیده میگیره و میخواد محدود شم و حالم بهم میخوره و قراره برم پیش روانپزشک 

توعم میخوای بایه مشاور صحبت کن 

گلم حرص الکی میخوریبقیه زنگ بزنننظر بدنلباس نیست برن بخرن براتپزشکی اوردنم اونایی که عشقشو دارن نمیت ...

اجی بخدا پزشکی میدونم نمیارم و نمیخوام ولی حتی آزمایشگاهم بیارم میفرستنم چون معتقدن زبان ایچی نداره بخدا ک نمیتونم تحمل کنم چ بابامو چ فامیلارو:)

من ک اصلا زبان تو مغزم نمیرفت ...چ خوب ک تو زبان استعداد داری...

زبانم خوبه ولی چه فایده وقتی هیچکس پشتم نیس..

آفرین که جرات خراب کردنشو داشتی بهترین کار عمرته

جدی؟:)