2777
2789

شاید بگید نا توانه... نه اینطور نیست

کلا از وقتی بچه بودم یادمه به کارای خونه نمی‌رسید 

فقط کارهای اساسی غذا و ظرف شستن و چی بشه ی جارو گاز پاک کردن

گردگیری؟ اصلاااا ی متر خاک رو وسایله

تمیزی وسایل؟ اصلا

😭😭😭😭

بهش هم میگم بهش برمیخوره 

لطفا نگید خب خودت تمیز کن

من متاهلم خودم بعدشم من منظورم اینه باید به زندگی برسه برای خودش برای روحش برای روانش

😭😭😭😭

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل باشی مگه مادرت نیست چی میشه ی دستمال برداری لااقل خاک رو کمتر کنی.

شاید حساسیت به خاک داره 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

متاهل باشی مگه مادرت نیست چی میشه ی دستمال برداری لااقل خاک رو کمتر کنی.شاید حساسیت به خاک داره

عزیزم منم کمک میکنم بخدا

اما من منظورم اینه باید پاشه به زندگی برسه

نمیخوام اینجوری پیش بره دوست دارم اون ذوق زسیدگی رو توش زنده کنم

توانش رو داره

اینجوری ادم پژمرده میشه

که نمیتونم

حتما حال دلش خوش نیستمنم وقتی حالم خوب نیست بعضی وقتها مدتها گردگیری نمی کنم و به خونه و زندگی نمی ر ...

خب این شده دائم

بی‌خیالیه مهم نیس براش

بچه بودم از بس از خونمون بدم میومد خودم جارو میزدم