2777
2789
عنوان

مامانم اصلاا اصلااا به خونه زندگیش نمیزسه پراز خاک و اشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 40 پست
میگه همیشه همینطور بوده..مثل مامان من..از وقتی یادم‌میاد همینجوری بوده..مجرد بودم خودم خونه رو مرتب ...

منم دقیقا مثل توام

عزیزم اصلا بحث این نیست من براش کارگر بگیرم یا اصلا خودم کار کنم

من تا میتونم خونشو تمیز میکنم

من میخوام خودش کاراشو کنه حوصله پیدا کنه 

اصلا من روم نمیشه بگم کجاها چقدر کثیفه

خجالت میکشم بگم ظرفارو چجوره میشوره😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم فقط غذا میپزم ظرف میشورم نهایت میز جلومبلی روپاک میکنم یه روز درمیون جاروبرقی هفته ای یکبار ...

مامان من تمیز نیست

بعضی ظرفاشو آب خالی میزنه و تمام

سینکو که من میشورم...

کلی جاها چرب 

😭😭😭

نه افسرده ست نه دلخوشی نداره و این حرفها فقط یه زن تنبل و تن پروره مثل خواهر من زندگیش و جوه برداشته ...

دقیقا همینطوره

ظرفاشو با آب خالی میشوره

حالا اگه چرب بود شاید ریکا بزنه😔

از خاک نگم برات

چربی اشپزخونه دیگه وایتکس جوابگو نیست باید کاشی رو عوض کنه ی من چربی

اعتقادی به اینا نداره

دقیقا همینطورهظرفاشو با آب خالی میشورهحالا اگه چرب بود شاید ریکا بزنه😔از خاک نگم براتچربی اشپزخونه ...

خودت هر دو هفته برو اساسی خونشو تمیز کن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

واییییی

مال ماهم همینه

تمیز نمیکنه، تمیز هم کنی دوباره دور خودش میچینه، توالت مثل توالت پارک یا بین راهی هست. خونه مثل انباری،از زندگیش هم خیلی راضیِ. فقط از صبح کفش به پا کلاه به سر، بیرون. این بیص‌صلحاب بیرون رفتنش تمومی نداره، اونم شلخته و کثیف. راضی هم هست از ابن وضعیت. تا مجرد بودم تمیز میکردم خواهرام میومدن‌ میخوردن، حرف هم میزدن. الان متاهلم و شکرخدا دیگه رفت و آمد ندارم بابت انباری بودن خونه، کسی نیست تمیز کنه، منم کهیر میزنم از کثیفی. خونه ماها میاد که تمیز هستن، ناراحت میشه با حس حسادت نگاه میکنه، نمیدونم دردش چیه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
وایییییمال ماهم همینهتمیز نمیکنه، تمیز هم کنی دوباره دور خودش میچینه، توالت مثل توالت پارک یا بین را ...

ببین درو دیوار رسما چرک و سیاهه با کاردک باید جمع کنی😑😫

ظرفاشو ریکا نمیزنه مگه اینکه خیلی چرب باشن

فقط غذا و ظرف شستن

همین؟

ببین درو دیوار رسما چرک و سیاهه با کاردک باید جمع کنی😑😫ظرفاشو ریکا نمیزنه مگه اینکه خیلی چرب باشنف ...

ایشون از این وضعیت لذت میبرن، شما هم باید تنهاشون بزازین چون رفتارای شما به چشم ایشون وسواس هست، اذیت میشن. منم رفت و آمد نمیکنم، هم خودم راحتم هم مادرم. همه چیز هم داره ها، بهترین جاروبرقی سطلی آب و خاک، ماشین ظرفشویی، هواپز، هر دستگاهی تو بازار باشه مادرم نفر اول داره، ولی دریغ از تمیز نگهداشتن و استفاده. میاد خونه ما یه چیز ببین ما داریم خودش نداره درجا میخره بعد حرفش اینه « پس خودم چی؟ من نداشته باشم؟!» سز و شکل و رخت و لباساشونم که افتضاح، میان خونه ما، اپل بکدور باید بفرستینشون حمام، رختاشون رو بشوریم اتو بکشیم، جر خوردگیهاشون رو بدوزیم، عطر بزتیم. کلا خودشون رو ول کردن، فقط دهانشون رو باز کردن. چقدر بده آدما/ پدر و مادرا خودشون رو به روز نمیکنن، به فکر زندگی بچه هاشون نیستن، مایه سرکوفت میشن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

وای همدردیم.مال من بدبختیه اینه که میرم تمیز میکنم بدش میاد.اصلا انگار از اون کثیفی لذت میبره و وقتی من تمیز میکنم لذتش از بین میره.بخدا خونه ی خودم مثل دسته ی گل میمونه از تمیزی همه میگن، نه اینکه بخوام تعریف از خود کنم،ولی فکر کثیفیه خونه مادرم داغونم کرده.میرم خونه مادرشوهرم میبینم عین دسته گلِ تو ذهنم با خونه مادرم مقایسه میکنم و حرص میخورم.نمیتونم بی تفاوت باشم.لونجا خونه ی پدری منه،آبروی منه،پیش همسرم خجالت میکشم درسته به روم نمیاره اما حس بدی دارم.بخدا میرم تمیییز میکنم خودمو له میکنم،پلی باز هفته ی بعد که میرم همونه.اصلا خیلی جاها قابل نظافت نیست دیگه.حیفه اون خونه به اون قشنگی،بزرگی...از اول جوونیش هم همینطور بود