2777
2789
عنوان

مامانم اصلاا اصلااا به خونه زندگیش نمیزسه پراز خاک و اشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 40 پست
بعضیا اینجوری ان‌ متاسفانه درستم نمیشه الکی تلاش نکن وضع مالیش خوب نیست کارگر بگیره؟

کارگر نمیگیره پولش هم داره

خب من هستم 

منم کار کنم غر میزنه ولش کن 

نمیزاره

بحث کارگر و ناتوانی نیست 

من نمیخوام بشینه میخوام پاشه به زندگیش برسه میترسم اینجوری افسرده بشه شایدم شده😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه افسرده ست نه دلخوشی نداره و این حرفها فقط یه زن تنبل و تن پروره مثل خواهر من زندگیش و جوه برداشته فقط. بلد آرایش کنه بره بیرون بگرده شوهرش دیگه ازش سرد شده انقدرم خسیسه پول کارگر نمیده رختخوابش بوی سگ میده زندگی همه خااااک فقط غذا ذرست میکنع ظرف میشوزه همین در فریزش و باز کنی وسایلاش میریزه رو سرت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم سه روزه خونه تمیز نکردم سرویس بهداشتیو نشستم

خسته ام ن جسمی 

روحی

ازدست این شوهر

یه انرژی درونی نهفته دارم 

دلم میخواد ازادش کنم دلم میخواد بشم زن شاد و پ انرژی

ولی نمیزاره این بخت سیاهم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مامان منم همینطوره..فقط غذا درست میکنه وظرفا میشوره..من هروقت برم جارو برقی.گرد گیری.تمیزکردن گاز .شستن دستشویی.‌.انجام‌میدم..ولی بازم دفعه بعد آشپزخونه چرب وکثیف.ظرفا واستکاناهمه پرازلک.‌ یخچال کثیف‌‌‌‌‌...وایتکس و جرمگیر معمولا توخونشون پیدا نمیشه.باید بگم برم بخرن..دوروز هم‌نمیتونه تمیز نگه داره

پارسا پسرمامان😍
شاید افسردس، دلش خوش نیس

میگه همیشه همینطور بوده..مثل مامان من..از وقتی یادم‌میاد همینجوری بوده..مجرد بودم خودم خونه رو  مرتب وتمیزمیکردم.‌ولی الان هفته ای یکبار میرم..تا بتونم تمیزکاری میکنم..ولی عمیقا کثیف وچربه

پارسا پسرمامان😍
منم متاهل امکار های خونه مادر رو بازم من می‌کنم هیچ غذا هم میپزم براشون

منم براش کار میکنم اما میخوام خودش کاراشو انجام بده پتشه به زندگی برسه اخه هم توانشو داره هم پولشو

میترسم لطمه ببینه😔

منم براش کار میکنم اما میخوام خودش کاراشو انجام بده پتشه به زندگی برسه اخه هم توانشو داره هم پولشومی ...

راستش هیچی نمیشه بهش

اینجور خانم ها عمر طولانی هم دارن خیالت راحت

بزار راحت باشه

تو همین که کمک کنی خیلی کاره به خدا