2777
2789

من که منتظر نتیجه ی فرهنگیانم 

که البته نتیجه ی فرهنگیانم بدن احتمالا تراز سوابق بقیه هم باید بدن ...

هوووف 

خسته شدم واقعا 

دیگه نمیتونم منتظر بمونم واقعا💔

از وقتی از مصاحبه اومدم یه ساعت امیدوارم یه ساعت ناامید🥲😔

حالا بنظرتون فردا میاد یا پس فردا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حسم میگه دوشنبه میاد 😭😂 کاش بیاد

وااای خدا کنه فردا صبح چشامو باز میکنم نتیجه ها اومده باشه 

دیگه واقعا نمیتونم 

اشکم در میاد بهش فکر میکنم 😭 

خسته شدم از فکر و خیال 💔💔

یعنی کل استرس کنکور و ترمیم معدل یه طرف 

استرس نتایج یه طرف

من میگم ۱۲ به بعد میاد .یه جورایی بین فردا و پس فردا میشه الان البته میگن سایت سنجش هی داره بروز رسا ...

یعنی امشب منظورته؟ 

یا فردا شب ؟ 

آررره تز ظهره تو گوشیم 

۲۰۰ بار سنجشو چک کردم 

راجع به مصاحبه بگو خوب بود همه چیز ؟

من تراز کنکورم خوبه معدلم ۱۸ 

تنها استرسم مصاحبه است 

والا از عمومیم خیلی راضی بودم یه سوالو فقط نسبتا اشتباه جواب دادم و حس کردم خانمه خوشش اومد ازم

اما تخصصی نمیدونم 

هیچی نمیگفتن فقط مینوشتن 

تو بحث گروهی هم یه آشغال بی فرهنگ افتاد تو گروهمون از اول تا آخر فقط چرت و پرت گفت یعنی چیزای بی ربطااااا 

البته من تو تایم خودم حرف زدما اما اون خانمه که داشت مینوشت هی میگفت چقدر سریع حرف میزنید شمرده حرف بزنید بصورت ضربدری حرف بزنید( یعنی الان من حرف زدم بعد من رو به روییم حرف بزنه که مسئولش کسی دیگس) دستمون خسته نشه نمبدونم چرا انقدر ازشون استرس گرفتم 🥲💔

من تراز کنکورم خوبه معدلم ۱۸ تنها استرسم مصاحبه است والا از عمومیم خیلی راضی بودم یه سوالو فقط نسبتا ...

معدل منم ۱۸ و اندکی بیشتره 

منم تو مصاحبه ی عمومی یه سوتی دادم . برای مصاحبه ی تخصصی هم یه خانم فوق نمایشی تشریف داشت که هی حرفای نامربوط می زد و البته تا دهنش رو می بست من شروع می کردم به حرف زدن ......پوووووووف 

معدل منم ۱۸ و اندکی بیشتره منم تو مصاحبه ی عمومی یه سوتی دادم . برای مصاحبه ی تخصصی هم یه خانم فوق ن ...

واقعا بحث گروهی خیلی بده کاش همون ارائه فردی باشه و ایفای نقش

حق خیلیا ضایع میشه ...

حالا من از ۲۵ دقیقه تایم حدود ۷ الی ۸ دقیقه صحبت کردم اما یه دختره فقط صحبتهای اولیه رو کرد اصلا بهش مجال نداد اون دختره ی بیشعور .دختره بیشعور با تراز ۵ هزار دعوت شده بود و دو تا رشته بیشتر مجاز نبود خودشم میدونست قبول نمیشه فقط اومده بود حق بقیه رو ضایع کنه . از اول تا آخرم چرت و پرت گفتا هر کی حرف میزد یه مشکل پیدا میکرد از تو حرفش خیر سرش فکر میکرد هم خیلی خفنه😒 هر کی تذکر میداد بدهکار نبود گوشش اصلا 😒 

شما رشتت تجربیه؟ 

حتی اگه تراز مصاحبه ام هم ۶۵۰۰ به بالا باشه احتمال قبولیم هست با توجه به کارنامه های پارسال 

نمیدونم دیگه واقعا😔💔

واقعا بحث گروهی خیلی بده کاش همون ارائه فردی باشه و ایفای نقشحق خیلیا ضایع میشه ...حالا من از ۲۵ دقی ...

همیسه و همه جا یه آدم کرمو و مردم آزار پیدا میشه 

باور کن سر کار هم بریم اینا هستن 

آره من تجربیم 

من فقط دبیری زدم چون فکر می کردم نمی تونم کلاس ابتدایی رو اداره کنم .حالا می ترسم نیارم .میگم کاش اونم زده بودم .کارنامه ها رو نگاه کردم ترارا همه بالای ۸۰۰۰ بودن واسه دبیری 

خدا خودش به ما کمک کنه