2777
2789
ابجی به خدا من 10 ساله باشگاه میرم اینارو نفرس

عه چرا🔪🔪🔪

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

دس بکش رو هیکلش بش بگو چق خوش قیافه ای وایی اگ بازو داشتی چی میشد شکمت شیش تیکه بود اخخبعد بس بگو حت ...

چقدر سیاست داری خواهر واقعا دمت گرم 

میشع ازت ی سوال بپرسم برات صلوات میفرستم اگ جواب بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دس بکش رو هیکلش بش بگو چق خوش قیافه ای وایی اگ بازو داشتی چی میشد شکمت شیش تیکه بود اخخبعد بس بگو حت ...

اینطوری نابود میشه طرف

مردا هم رو اینچیزا حساسن

مثل اینکه یکی به ما بگه ای کاش سینه هات بزرگتر بود

بهتره بگه برای سلامتی جسمت برو نگرانم مشکلی پیش بیاد

اینطوری نابود میشه طرفمردا هم رو اینچیزا حساسنمثل اینکه یکی به ما بگه ای کاش سینه هات بزرگتر بودبهتر ...

من امتحان کردم

مردا خوششون میاد ازشون تعریف کنی بعد ی راهکار بدی تا بهتر شن 

ذات مردا اینه ک دوس دارن ب چشم بیان اگ اینارو بگی صددرصد میرع باشگاه

یه جوری بگو که ناراحت نشهمشکل چیه ؟ اضافه وزن داره یا شما کلا از بدن های ورزیده خوشت میاد؟

اضافه وزن داره شکم و اینا، ولی اگه بره برا خودش هم خوبه خیلی اعتماد به نفسش بالاتر میره، خوش قیافه اس ولی چاقیش نمیذاره معلوم شه

فدات جونم

من رو ی نفر کراش بودم شدید اونم فک کنم فهمیده بود

همو تو اینستا فالو داشتیم اما ی چیزایی گفت ک ازش بدم اومد گف با دخترا رابطه جنسی داشته خلاصه ک بدم اومد ازش کلا داشتم فراموشش میکردم 

امروز بهم پیام داده نیستی کم پیدایی نگران شدم بقران.بعد گف من زیاد اینستا نمیام گاهی ک دلم برات تنگ میشع میام استوری هاتو میبینم .چی بگم بهش 

من رو ی نفر کراش بودم شدید اونم فک کنم فهمیده بودهمو تو اینستا فالو داشتیم اما ی چیزایی گفت ک ازش بد ...

بگو منم زیادنمیام اینستا ، فرصت نمیکنم ، البته ببخشید من جواب دادم 😘

خب من خودمم میرم باشگاه اخه🤦🏻‍♀️

عه پس بگو یا مثلا بزن به بازوهاش بگو میخوام بزرگ تر شه 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍