2777
2789

بگو عزیزم من باشگاه ثبت نام کردم برای خودم تو هم بیا بریم یا باشگاه ثبت نام کنیم روند پیشرفتمون و باهم طی کنیم😍

یا یه جوری به سلامتش ربط بده که بره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقه؟ 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

اگر اون بهت بگه برو باشگاه ناراحت نمیشی😄🪷

پس بهش نگو برو باشگاه بچو بیا با هم بریم 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چرا باید بره منکه خیلی ناراحت میشم یکی اینو بگه . اگه از هیکلش خوشت نمیومد پس چرا قبول کردی

اخلاقش خوبه، همه چیش اوکیه، به خاطر خودش هم هست اگه وزنش و کم کنه خیلی خوشتیپ میشه

اول بهش بگو اگه دیدی گفت نه و اینا واقعیت و بگو بگو من شکم دوس ندارم والا من باشم میگم اتفاقا خواستگارم یکم چاق بود میخواستم بگم بهش بره باشگاه ولی خب قسمت هم نبودیم

همه چیز درست میشه

اینجوری بفرست🔪🔪🔪

ابجی به خدا من 10 ساله باشگاه میرم اینارو نفرس

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂