2777
2789
عه چرا🔪🔪🔪

خدایی با اینا مارو تهدید نکنین ترسیدم 😂😂😂

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی با اینا مارو تهدید نکنین ترسیدم 😂😂😂

باشه ولی بعضی وقتا به دردمون میخوره🤣🔪🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اره

ورزش، باید پشتکار داشته باشی با شش ماه و یکسال فایده نداره 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

اضافه وزن داره شکم و اینا، ولی اگه بره برا خودش هم خوبه خیلی اعتماد به نفسش بالاتر میره، خوش قیافه ا ...

خب بگو عشقم  برو باشگاه یکم لاغر شو آخه من دست پختم خیلی خوبه میترسم چاقی به سلامتیت آسیب بزنه🥲😉

ناراحت میشه گناه داره بچم

منم خاستگارم( پسرخالم) یکم هیکلش درشته ، مامانم چندبار به گوش خالم رسونده بود اینا هیکلاشون به هم نمیخوره مثل فیل و فنجونن 🤣🤣 تازگیا متوجه شدم سفت و سخت میره باشگاه و یک رژیم غذایی خیلی سنگینی گرفته ، برنج نمیخوره شرینی و شکلات و قند اینا کلا نمیخوره 🤣 دلم سوخت البته اون استخوان بندیشم درشته