2777
2789

متوجه بشین ک کل خانوادشو جمع کرده اورده بدون اینک بگه ناراحت میشین یا خوشحال

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال

ولی جا بخورین موذب باشین وقهوه ایش کنین

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

این یعنی تو رو واسه یه عمر زندگی میخواد و میخواد به همه معرفی ات کنه

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خواسته سوپرایز کنه که با خانوادش آشنا کنه حتما

ولی خوشت نیا چون جا خوردی وقهوه ایش کنی

خوشحال میشمچون بالاخره واسه تولد اماده و خوجل موجل بودم فرقی نداره یکی یا صد تا مهمون🎀

خوجل ک هستم حتی سرتر از خانوادشم در بدترین حالت ولی بجز خانواده خودش دوستامم گفته بود و جا خوردم حالم بدشد

ولی جا بخورین موذب باشین وقهوه ایش کنین

خب به نظرم بستگی به اخلاق ادم داره..

درسته ادم موذب میشه و امکان داره امادگی نداشته باشه.سوپرایز میشه.

ولی اون اقا به نظرم نیتش خیر بوده‌

خوجل ک هستم حتی سرتر از خانوادشم در بدترین حالت ولی بجز خانواده خودش دوستامم گفته بود و جا خوردم حال ...

سوپرایزه دیگه خوجله

سخت نگیر

باعث میشه بخوره تو ذوقش دیگه از اینکارا نکنه

صبح میشه این شب :)

این یعنی تو رو واسه یه عمر زندگی میخواد و میخواد به همه معرفی ات کنه

اونک اره ولی اول من اونو ب خانوادم معرفی کردم و خودشم میدونه چقد پیشتهاد دارم پس ارزوی دیرینه من نبوده 

سوپرایزه دیگه خوجلهسخت نگیرباعث میشه بخوره تو ذوقش دیگه از اینکارا نکنه

زدم دیگ دیره