2777
2789
فقط کارتکس زرد رنگ رو بخون ایین‌نامه راحته من بهر اول قبول شدم ولی توشهری رو بهر دوم هم‌رد شدم خیلی ...

الهی حق داری سخته واقعا 

انشالله قبول میشی 

هفته ای یک بار میری تست شهری میدی؟مشگلت چیه که قبول نمیشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی حق داری سخته واقعا انشالله قبول میشی هفته ای یک بار میری تست شهری میدی؟مشگلت چیه که قبول نمیشی

قربونت گلم 💋

اره قشنگم هفته ی بار میرم پارک دوبل رو گند میزنم بعد اصن استرس همه بدنم رو میگیره گیج میشم وگرنه با شوهرم تمرین میکنم بخدا عالی هستم😓

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اگرم قفل شده ب هرحال شما راننده بودیقبل از رانندگی باید حواست به علامت بنزین باشه

می‌دونم ولی الان خودمو خیلی یگسرزنشذ میکنم استرس دارم همش گربه میکنم 

اینجام که دستشون درد نکنه بجای دل داری اونام سرزنشم میکنن 

خلاصه ولش کن من برم با حال داغونم فعلا

اخوی ماشین بنزینم نداشته باشه ترمز کار میکنه فقط بایذ بیشتر پاتو بزاری روی ترمزدیگ ما ک بخیل نیستیم� ...

هنوز گواهینامشو نگرفته 

نتونسته ماشینو کنترل کنه

اونوقت میگه تقصیر زن همسایه س🫤

می‌دونم ولی الان خودمو خیلی یگسرزنشذ میکنم استرس دارم همش گربه میکنم اینجام که دستشون درد نکنه بجای ...

ببین اخه تصادف پیش میاد مخصوصا برای تو ک هنوز اوایل رانندگیت هست 

بیخیال بابا

من اوایل رانندگیم ماشینو کوبوندم توی در خونمون

دیگ از من ک بدتر نیستی 😂😂😂

اخه تصادف کردن خب عادیه برای همع پیش میاد ولی نباید بقیه رو مقصر دونست

بله اونکه صد در صد 

ولی ایشون بدون گواهینامه رانندگی کرده و نتونسته کنترل کنه و حتی ماشین بنزینم نداشته 

همچنان بقیه رم مقصر میدونه

کلا رانندگی کردن افرادی ک وارد نیستن علاوه بر اینکه ب خودشون آسیب میزنن ممکنه ب بقیم آسیب بزنن 

خب همه میگن پیش افسر سخته ولی چاره چیه تمرین کن قک‌کنم افسر پیشت نیست

هرکاری میکنم باز استرس میگیرم نمیدونم برام دعا کن دفعه بعد قبول بشم‌محتاج دعاتون هستم🙏😓💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️