امروز ماشینم خاموش شد نتونستم ماشینو نگه دارم زدم به وانت که پارک شده بود بعد وانتم رفت خورد به پشت پراید با مامانمو خواهرم و با دخترم بودم به وانت هیچی نشده هیچ خراشیم نداره ولی پراید یکم پشتش آسیب دیده ماشین خودمون که جلوش نابود شد شکست کلا بعد شوهرم اومد از شانس من چون شوهرمو همه میشناسن چیزی نگفتن ولی پراید رو که هزینه تعمیرشو شوهرم میده وانت که هیچی نشد ماشین خودمون راحت پنج میلیون باید خرج تعمیرش کنیم بعد اینکه گواهینامه ثبت نام کردم آیین نامه رو قبول شدم موند شهریه رانندگیم عالیه چون ماشینمون بنزین کمی داشت چراغ قرمزش روشن بود. یهویی خاموش شد ترمز نگرفت الان خیلی ناراحتم از اینور میگم عیبی ندارد شاید اتفاق از این بد ترم میفتاد که با این برا دور شد ولی از اینورم به خاطر خرجی که باید خرج کنیم ناراحتم تازه موتور ماشین رو عوض کردیم نو خریدیم پنجاه میلیون شد امروز ساعت چهار صاحب خونمون روضه داشت طبقه بالایی زندگی میکنه من پایین .بعد مادر شوهرم و همسایش که چشمش خیلی بده از چشم دیدن کسیو نداره چون زود اومده بودن با مادر شوهرم اومدن خونه ما شوهرم هم خوابیده بود وقتی میخواس بیاد گفتم که شوهرم خوابه حالا ما ذ شوهرم بیاد که مشکلی نیست بجوری زود همسایه مادر شوهرم کفشاشو در آورد اومد خونه خودم کلا موندم دخترم و خودم هم تازه از حموم اومده بودیم خونه خدا لعنتش کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گواهینامه نداری حواست به بنزین هم نبوده که به موقع بنزین بزنی بعد چشم خوردی؟
دست شوهرم بود دو هفته مکانیک بود بعد شوهرم گفتم ماشین رو نبره که مامانم اینا خونمون بود ببرم خونشون که دور نیست خیلی ابن اتفاق افتاد از این جهت شوهرم مقثره که باید بنزین سو اون نگا کنه
بعد منتظر گواهینامه هستم تا وقتی نیاد دست به فرمون نمزنم
دست شوهرم بود دو هفته مکانیک بود بعد شوهرم گفتم ماشین رو نبره که مامانم اینا خونمون بود ببرم خونشون ...
من رانندگی نمیکنم اما شوهرم وقتی میخواد ماشین رو روشن کنه اول آب و روغن رو نگاه میکنه بعد بنزین رو تا زرد میشه بنزین میزنه میگه ته باک آشغال داره یه وقت میره تو موتور اذیت میکنه
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ