2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گواهینامه نداری حواست به بنزین هم نبوده که به موقع بنزین بزنی بعد چشم خوردی؟

دست شوهرم بود دو هفته مکانیک بود بعد شوهرم گفتم ماشین رو نبره که مامانم اینا خونمون بود ببرم خونشون که دور نیست خیلی ابن اتفاق افتاد از این جهت شوهرم مقثره که باید بنزین سو اون نگا کنه 

بعد منتظر گواهینامه هستم تا وقتی نیاد دست به فرمون نمزنم

اخوی ماشین بنزینم نداشته باشه ترمز کار میکنه فقط بایذ بیشتر پاتو بزاری روی ترمز

دیگ ما ک بخیل نیستیم😂😂😂

شما زدی ب ماشین بنده خدا

بعد یکی دیگ رو نفرین میکنی خیلی خوبی تو😂

اصلا قبول شدم منتظر گواهینامم هستم اولش قبول شدم. انندکیم حرف ندارن ولی از وقتی اون زن اومدو رفت بلا ...

گفتی آیین نامه رو قبول شدی مونده شهری

چراغ بنزین روشن شده ترمز نگرفته نتونستی کنترل کنی

ولی خرافاتو بذار کنار

ربطی به اون بنده خدا نداره

اسی آیین نامه سخت بود؟چی رو خونده بودی سوالات زرد رو فقط؟

فقط کارتکس زرد رنگ رو بخون ایین‌نامه راحته من بهر اول قبول شدم ولی توشهری رو بهر دوم هم‌رد شدم خیلی سخته😓

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دست شوهرم بود دو هفته مکانیک بود بعد شوهرم گفتم ماشین رو نبره که مامانم اینا خونمون بود ببرم خونشون ...

من رانندگی نمیکنم اما شوهرم وقتی میخواد ماشین رو روشن کنه اول آب و روغن رو نگاه میکنه بعد بنزین رو تا زرد میشه بنزین میزنه میگه ته باک آشغال داره یه وقت میره تو موتور اذیت میکنه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ماشین خاموش بشه ترمز از کار نمیفته!!

برا ما هم کار میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ