امروز ماشینم خاموش شد نتونستم ماشینو نگه دارم زدم به وانت که پارک شده بود بعد وانتم رفت خورد به پشت پراید با مامانمو خواهرم و با دخترم بودم به وانت هیچی نشده هیچ خراشیم نداره ولی پراید یکم پشتش آسیب دیده ماشین خودمون که جلوش نابود شد شکست کلا بعد شوهرم اومد از شانس من چون شوهرمو همه میشناسن چیزی نگفتن ولی پراید رو که هزینه تعمیرشو شوهرم میده وانت که هیچی نشد ماشین خودمون راحت پنج میلیون باید خرج تعمیرش کنیم بعد اینکه گواهینامه ثبت نام کردم آیین نامه رو قبول شدم موند شهریه رانندگیم عالیه چون ماشینمون بنزین کمی داشت چراغ قرمزش روشن بود. یهویی خاموش شد ترمز نگرفت الان خیلی ناراحتم از اینور میگم عیبی ندارد شاید اتفاق از این بد ترم میفتاد که با این برا دور شد ولی از اینورم به خاطر خرجی که باید خرج کنیم ناراحتم تازه موتور ماشین رو عوض کردیم نو خریدیم پنجاه میلیون شد امروز ساعت چهار صاحب خونمون روضه داشت طبقه بالایی زندگی میکنه من پایین .بعد مادر شوهرم و همسایش که چشمش خیلی بده از چشم دیدن کسیو نداره چون زود اومده بودن با مادر شوهرم اومدن خونه ما شوهرم هم خوابیده بود وقتی میخواس بیاد گفتم که شوهرم خوابه حالا ما ذ شوهرم بیاد که مشکلی نیست بجوری زود همسایه مادر شوهرم کفشاشو در آورد اومد خونه خودم کلا موندم دخترم و خودم هم تازه از حموم اومده بودیم خونه خدا لعنتش کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.