2777
2789
عنوان

ختم صدو پنجاه 🌸 صلوات به نیت شهید سجاد زبرجدی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 58 پست
خواهش میکنم عزیزم چشم حتما . دوست داری عاداتم رو برات بفرستم خاستی انجام بده من خونه دارم شب قبل خوا ...

برای تقویت ارتباط با امام زمان عج چی بیشتر دوست داری و بهت حس خوبی میده و میفهمی که آهااا این بود که آقا خیلی خوشش اومد😍🌷

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جواب منم بدهاگه مونده منم میخام

آره عشقم ۱۴ تا 💗😘

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

خواهش میکنم عزیزم چشم حتما . دوست داری عاداتم رو برات بفرستم خاستی انجام بده من خونه دارم شب قبل خوا ...

دقیقا من خیلی دوست دارم یادبگیرم🥰🥰😘😍😍😍پشت هرکدومش کلی عقیده و فکرو ایمانه 💗💗💗💗💗مرسی عشقم بازم بهم یادبده لطفا

مال من مگه اشتباه بود ؟ مرسی گلی

سلام عزیزم نمیدونم چیشده 🥰💗

عزیزم هنوزم موندههههه؟؟

آره قشنگم 💗🌸🌷ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم

پس مال مننن🌙🥀

قربونت مرسی مهربون الهی با خبر خوشت بیایو خوشحالمون کنی❤️

دقیقا من خیلی دوست دارم یادبگیرم🥰🥰😘😍😍😍پشت هرکدومش کلی عقیده و فکرو ایمانه 💗💗💗💗💗مرسی عشقم ...

خواهش میکنم عزیزم من خیلی از اینکارا میکنم برات میگم ان شاالله بکارت بیاد کنارش خدا هم یه نیم نگاهی بمن بکنه 

روزی یکبار یه کار بکن فقط بخاطر رضای خدا لازم نیست حتما مادی باشه مثلا بگو خدایا من این درختو آب میدم فقط بخاطر رضای تو 

یا این بچه رو میخندونم فقط بخاطر رضای تو اونوقت انقد گشایش تو کارت میاد ک نگو 

من زیاد پول دستم نمیاد یعنی اونقدا پولدار نیستم شاغل هم نیستم 😅ولی نیت کردم هر پولی که بتونم پس انداز کنم 10% اش رو کنار بزارم بعنوان سهم امام زمان وقتی جمع شدم تو یه کار خیر خرج میکنم به نیت امان زمان عج

میتونی شما 1% مثلا بزاری کنار بستگی به خودت داره 

انقدددد برکت داره ک نگوووو

خواهش میکنم عزیزم من خیلی از اینکارا میکنم برات میگم ان شاالله بکارت بیاد کنارش خدا هم یه نیم نگاهی ...

چقدر قشنگ راست میگی من تاحالا همچین کاری نکردم اصلا به فکرمم نرسیده بود🥺💚

یه چیزی هم شنیدم انجام دادم جالبه

مثلا تسبیح زیر بالشت که میذارم شبا که خوابم نمیبره دست میگیرم صلوات میفرستم

بعد اینکه همه رو که ناراحتم کردن بخشیدم به امام زمان، چون گفتم اگه آقا بیاد همینا میشن خار پاشون پس بخشیدم به شرط که خودآقا هدایتش کنه و درستش کنه منم میبخشم خیلی آروم شدم چون یه مدت یه عده مدام اذیتم میکردن بعدش همش یادم بود 

آها ساعتای زوج هم دعای فرج میخونم خیلی حس خوبی میده