2777
2789
عنوان

ختم صدو پنجاه 🌸 صلوات به نیت شهید سجاد زبرجدی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 58 پست
آمین جانمقربون قلب مهربونت ک واسطه شدیان شاالله حاجت روایی خودت

خدانکنه💗🥰😘🌷💗💗💗 مرسی خواهرجونم🌸🌷💗🤗🤗🤗

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چقدر قشنگ راست میگی من تاحالا همچین کاری نکردم اصلا به فکرمم نرسیده بود🥺💚یه چیزی هم شنیدم انجام دا ...

چقد قشنگ افرین به تو . امام زمان بهت خیلی افتخار میکنه ک همچین دختری داره برا منم دعا کن گل دختر . خدا به دل دخترش نگاه میکنه . امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا از هرکی بشه حاجتمو میخوام واسطه میکنم بعد یادم میره که چی میخواستم امروز فهمیدم چون وایمیستمو ...

سلام عزیزم

نه ممنونم

من خودم الان نزدیک ۱۰ تا چله دارم 

😭😭😭😭😭😭😭

ولی امیدم صفره

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
حاج روا بشی عزیزم به حق اسم قشنگی که توی امضاته❤️❤️❤️❤️

ممنونم 🌹🌹🌹🌹

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
چرا ؟!

روضه علی اصغر میتونی بگیری شنیدم حاجت میده ها خیلی 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چقد قشنگ افرین به تو . امام زمان بهت خیلی افتخار میکنه ک همچین دختری داره برا منم دعا کن گل دختر . خ ...

قربونت برم پیامتو دیدم چشمام اشکی شد براب خودتو عزیزانت آبت الکرسی میخونم خدا همه ی غم و ناراحتیا و نگرانی های قلب مهربونتو برداره یه دل مطمئن به خودش بهت بده که کیفشو ببری😍🥰💚🤗🌷😘😘😘😘

چطوریه عزیزم

روزی یه بار روضه علی اصغر که دوسش داری رو پخش کن

چندتا دانلود کن هرکدوم که واقعا دلت باهاش شکست 

چرا ؟!

روحت خسته میشه.  یه ختم که به دلت بود بردار.   گاهی که دلت گرفته وضو بگیر سجاده پهن کن جای خلوت با خدا و امام زمان تمام حرفاتو بزن 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

روحت خسته میشه. یه ختم که به دلت بود بردار. گاهی که دلت گرفته وضو بگیر سجاده پهن کن جای خلوت با خ ...

😞😞😞

تموم شد سعی میکنم کمش کنم

ولی دلم رضایت نمیده انگار عادت کردم بهشون 😭😭😭

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲