2777
2789

خیلی اوکی ام تو برخورد های کم ها 

یا از اولش خوب دوست میشم 

اما چون با خودم درگیر بودم ، وقت نگذاشتم برای حفظ ارتباط 

حالا الان نامزد کردم ،خیلی پسر خوبیه هر بار که میاد دیدنم باکس گل میاره و هدیه و شکلات ، مثل خواب میمونه (چون از بچگی از طرف خانواده خیلی بهم بی احترامی و حتی بی حرمتی شده)

بعد من هم دوست پسر جدی نداشتم حقیقا ، تو این دو سال اخیر اگه کتابفروشی رفتم که کتاب درسی بگیرم ،پسر صاحب مغازه مثلا سعی داشته مخمو بزنه ارتباط بگیره محل ندادم و..

فک کنم سن خاصی هست برا همه ،یا شاید هم من لباسم جلف بوده 

اما نکته اینکه من با هیچ پسری حتی سه ماه هم تلفنی و چتی دوست نبودم 

حالا میخام برا نامزدم هدیه بگیرم بلد نیستم چی دوست داره ، اون برام ایرپاد و ادکلن گرفته‌ ( متاسفانه من سر در هم نمیارم جنس خوب هست یا نه)

خودش هم بهم رسونده که چیزای تکنولوژی دوست داره( البته خودش پی اس و آیفون ۱۶ و اینا داره ، اینم عنوان کنم که اگه نداشت هم من انقد لارج نیستم ، پول نداشتم که برا خودم بگیرم چ برسه به بقیه

چی براش بخرم که هم جنسش خوبه باشه هم به چشم بیاید هم گرون نباشه!

مثلا تو اینستا ی موتور دکوری معلق دیدم جالب بود 

چیزای تکراری مثل عطر و ساعت و اینا نگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیزای تکنولوژی همه‌شون گرونن

بنظرم یه هدیه بده که خودت روش وقت گذاشته باشی درستش کرده باشی

مثل اینکه شالگردن براش بباف

یا یه کاری که خودت زحمت کشیده باشی تا ارزش معنوی داشته باشه 

خب چیزای تکنولوژی همه‌شون گروننبنظرم یه هدیه بده که خودت روش وقت گذاشته باشی درستش کرده باشیمثل اینک ...

شال گردن اینا بلد نیستم 

اما ظهری براش ناهار درست کردم 

از وقتی نامزد کردی روزی شیش تا تاپیک میزنی

باور کن واسه تو عجیب غریب و خواب و خیاله

خفه کردی با این نامزدت😂😂😂

بعد میگم کوچولویی میگی نه

مگه واسه بچه کادو میخوای بخری

موتور معلق آخه😂😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی