2777
2789
عنوان

پرستاری یا فرهنگیان❓️وقت زیادی برای انصراف ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دبیر کاروفناوری ام، رشته جذابیه برگه صحیح کردن نداره فکرشو بکن ۳۵۰ تا دانش آموز داشته باشی هی بخوای امتحان بگیری و صحیح کنی! تعطیلات و تابستوناهم تعطیلیم

پرستاری به نظرم پرستیژش بالاتره ولی شیفتاش سخته، تعطیلی هاش مشخص نیست، ببین روحیه کار تو بیمارستان را داری؟

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
سلام ببخشید مگه هر دوش رو هم زمان نشون میده من شنیدم که اگر فرهنگیان قبول بشی باید انصراف بدی تا بفه ...

من همین الان دانشجوی پرستاری ام اگه بخوام برم فرهنگیان انصراف میدم 

با نتیجه امسالم هم باز میتونم دانشگاه بهتر پرستاری بخونم 

الآن از پرستاری راضی نیستی؟

دو ترم بیشتر نرفتم فعلا مرخصی ام 

یعنی سنگینی دروس پرستاری و مسئولیتی تا حالا تو بیمارستان نداشتم که دقیق بدونم کنار میام یا نه ولی خب خسته کننده هست 

سلام ببخشید مگه هر دوش رو هم زمان نشون میده من شنیدم که اگر فرهنگیان قبول بشی باید انصراف بدی تا بفه ...

فرهنگیان قبول بشی دیگه بهت رتبه سراسری نمیدن

مگر اینکه انصراف بدی ...

منم تو دوراهی پیرا و فرهنگیانمبا این تفاوت ک واسه من قطعی نیست😂💔

کاش فردا نتایج بیاد بسه انتظار خسته شدم

حداقل اگه بدونم فرهنگیان چه رشته ای آوردم راحت تر با پرستاری مقایسه و انتخاب میکنم 

اخلاف درامد دبیر و معلم چقدره؟

تو معلمی بستگی به رتبه و سابقه داره.

الان یه معلم تازه کار  ۱۵.۸۰۰ میگیره و با سابقه ها بسته به رتبه شون تا ۳۰ را میگیرن.

تو پرستاری بستگی به بیمارستانش داره و اینکه شرکتی باشن یا رسمی، مثلا بیمارستان تامین اجتماعی حقوقش بالاتره ولی شیفتاش سنگینه، پرستاریو دقیق نمیدونم ولی از ۱۵ شروع میشه به بالا،هرچی بیشتر شیفت وایسی حقوقت بیشتره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
کاش فردا نتایج بیاد بسه انتظار خسته شدمحداقل اگه بدونم فرهنگیان چه رشته ای آوردم راحت تر با پرستاری ...

من اگه پارسال پرستاری قبول شده بودم دیگه کنکور نمیدادم....

تو معلمی بستگی به رتبه و سابقه داره.الان یه معلم تازه کار ۱۵.۸۰۰ میگیره و با سابقه ها بسته به رتبه ...

ببخشید متوجه نشدم یعنی با رتبه و سابقه یکسان دبیر و معلم یکسان حقوق میگیرن؟ 

دو ترم بیشتر نرفتم فعلا مرخصی ام یعنی سنگینی دروس پرستاری و مسئولیتی تا حالا تو بیمارستان نداشتم که ...

من سال پیش تو همین دو راهی بودم و اومدم فرهنگیان‌. من رشته‌ام آموزش ابتداییه. از نظر سختی کار نمی‌تونم خیلی مقایسه کنم بنظرم هر دو به نوعی سختی دارن، اما از نظر درآمد پرستاری بهتره، آدم‌های دورت پرستیژ بالاتری دارن و محدودیت‌های فرهنگیان رو نداری. از همه‌ی اینا مهم‌تر اینکه امکان مهاجرت داری. این خیلی مهمه هیچوقت نگو من که نمی‌خوام مهاجرت کنم. هیچکس از آینده خبر نداره. من خیلی احساسی تصمیم گرفتم و اومدم فرهنگیان، الآن بعضی وقت‌ها پشیمون میشم. اگه آدمی که می‌خوان نیستی تو اون جو اذیت میشی.