2777
2789
خب کرمپودر روشن بزن. بدنتم که حجاب داری معلوم نمیشه

آخ همینه دیگه 

همینه که خواستگارامم رد میکنم به خاطرش چرا؟ چون نمیخوام پنهان‌کاری کنم از طرفی نمیدونم به چه زبونی به اطرافیان بفهمونم حرف نزنید نمیگن لالید اگر پوستم رو روشن میکنم چون خودم خودمو این جوری دوست دارم و برای فریب شما نیست!!!!!!! نمیخوام بهتون دروغ بگم و اصلا شما رو حساب نمیکنم برای شما خودمو تغییر بدم 

من حتی همسایه خودشو پشت در بکشه تا پوستم بدون پنکک باشه در رو باز نمیکنم 

به شدت با پنکک روشن تغییر میکنم از زشت به قشنگ 

بچه بودم مثل قرص ماه بودم کوچولو با چشمای رنگی بور بور بعد از ۶ ۷ سالگی رفته رفته تاریک و کدر شدم تا بیست و یک پوستم خوب بود به خاطر مشکلات روحی نابود شد خسته‌س پوستم و زرد مریض و بیحال 

انقدر تغییر میکنم که اقوام بهم با طعنه میگن خواستگار اومد پنکک نزن

یا خخخخ صورتشو روشن کنه بدنشو میخواد چکار کنه؟ انقدر بی‌فرهنگ 

بدنم نصف بالاتنه روشنه 

پایبن تنه از کمر به پایین سبزه‌ی روشن 

کاش راه دائمی وجود داشت 

با روتین پوستی درست میشه عزیزماز یه جای معتبر مشاوره بگیر

والا نمیدونم دکتری که انتخاب میکنم خوبه یا بد 

یه بار رفتم پیش دکتر ایمان روغنی کاش نصف میشدم نمی‌رفتم هر چی کرم که نزدیک بود تاریخ انقضاشون سر بشه رو از داروخونه پایین مطبش برام نوشت سه سال پیش هفت تومن پیاده شدم واقعا ناامید شدم هر چند یه دکتر عمومی میشناسم اون همیشه چیزایی که خودش استفاده میکنه رو به منم میگه و راضی بودم ازش با وجدانه ولی چون خودش سفید برفیه به من میگه تو سلیقه نداری مردم برنز میکنن و این حرفا اصلا درک نمیکنه میگه پوستت صافه یه جوش نداری رنگ رو نمیشه هیچکار کرد خودتو خسته نکن 

دیگه ناامید شدم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه درجه رو نمیدونم ولی یه پمادی هست به اسم مونوبنزن که اگه اونو برای چند ماه تا یه سال مدام استفاده کنی، یکسر سفیدبرفی میشی

برای بیمارای مبتلا به پیسی تجویز میشه البته

واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرس🥀🩷جودییی آبوتم🧚🏼‍♀️

راستش نه نمیشناسم ولی هی تو اینستا بگرد پیجاشونو نگاه کن رضایتا رو بخون ببین چطورین بعدم برو مطبشون ...

نه عزیزم فیشال انجام ندادم تا حالا یعنی حتی مراقبتی ضدآفتابم ندارم الآن 

یا کلا میچسبم یا اینجوری ول میکنم😄 حد وسط ندارم 

نمیدونم جوش چیه دوران بلوغم فقط پیشانیم تک تک میزد گودی چشم و خط لبخند دارم که اونارو باید فیلر بزنم هر چند به خاطر حساس بود ناحیه چشم چشمام رو بعید میدونم بزنم ولی رنگ مزخرفی دارم بی‌روح و خسته 

یه درجه رو نمیدونم ولی یه پمادی هست به اسم مونوبنزن که اگه اونو برای چند ماه تا یه سال مدام استفاده ...

اره این خیلی سفید می‌کنه ولی خطرناکه برا ماهایی که این بیماری نداریم 

این برا کسایی خوبه که پیسی دارن

اره این خیلی سفید می‌کنه ولی خطرناکه برا ماهایی که این بیماری نداریم این برا کسایی خوبه که پیسی دارن

من که عاشقشم و میخوام استفادش کنم🫠

چه خطری؟ فوقش اینه که زیر نور خورشید باید ضدآفتاب بزنیم منم که کلا با نور قهرم😂

اصلا ربطی به آفتاب ندارع 

میگن اگه پیسی نداشته باشی 

پیسی میگیری لک میزنم بدنت و نمیره

نمی‌دونم میخای امتحان کن

اصلا ربطی به آفتاب ندارع میگن اگه پیسی نداشته باشی پیسی میگیری لک میزنم بدنت و نمیرهنمی‌دونم میخای ا ...

من شنیدم اگه بعد استفاده بری زیر نور شدید ممکنه لکه های قهوه ای رو پوست ایجاد شه