پسردایی من پزشکی قبول شده خیلیم براش زحمت کشید حالا داییم میگه تنها نوه درست حسابی فامیلمون پسر کنه بقیه رشته های به درد نخور رفتن یا تهش میرن تو کار آزاد مغازه میزنن پسر من فقط موفق بوده تا الان این حرفا رو به مادربزرگم گفته صادقانه بگین چقدر موافقید باهاش!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا پدر مادرای ایرانی فکر میکنن بچشون حتما باید دکتر بشه اگه نشه یعنی به درد نخور البته نه همه ولی اکثرا اینطورن نمیدونم چرا این طرز فکرو دارن متنفرم از این طرز تفکر
😂😂 بعد هشت نه سال تازه میخواد به به درآمدی برسه رشته های دیگه که چهار سال میخونی وارد بازار کاری میشی چی؟ تا هشت دیگش باقی میمونه که میشه برات سابقه کاری حقوق بالاتر
همونایی که شغل ازاد و مغازه دارن اگ زرنگ باشن از پزشک بیشتر در میارن.ولی تو کشور ما چند سال یبار یه رشته طرفدار پیدا میکنه مثلا چندسال پیش همه میگفتن مهندس الانم پزشکی خبلی مطرح شده