1381zahrahosseini مدیر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 12660 عنوان ینی میشه یه روز ی روشی بیارن که بشه روشن شد ی درجه | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 58 پست . 1404/05/26 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sisi_23r عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 9818 اونم خیلی ساله دستکاریش ممکن شده متاسفم چیزی برای شکر باقی نموند خخخ مشخصه خودت خیلی عملی هستی به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
حنااااخانوم عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 252 اره عزیزم منم میخام اینارو امتحان کنم بنظرت اینفینیتی خوبه ؟کنارش صابون گلوتاتیون و سرم aha من خیلی تعریف این قرصو شنیدمبنظرم اگه توانایی مالیشو داری بخراگه پوستت خشکه صابون اشتفاده نکن چون پوستت خشک تر میشه و همین باعث کدری میشهدرمورد اون سرم من چیزی نشنیدم
f_tara عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 25 غزیرم شاید شما اطلاع نداری از کجا میدونی نیست چون خودمم سبزه ام و علاقه دارم به کارای زیبایی از سن 18 سالگی تا الان که 31 سالمه انقدرررررررر دکتر پوست رفتم و کرم و پماد زدم به این نتیجه رسیدم روش هایی هست که پوست شفاف بشه اما سفید طولانی مدت نه
rozz2000 عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5927 زیبا بودن خیلی مهم تر از رنگ پوسته اسیدوست خواهرم گندمیه ولی انقدر زیباست آدم دلش میخواد بشینه تماشاش کنهبعضیا هم سفید و واقعا زیبا نیستن...
yas1994 عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 2650 هاهااا جک خوبی بود از اولش تابلو بود یک دختر بشدت سفید هستی و داری سیس میای ولی خبر بد اینجاست که شد ... ای بابا عزیزم من ۳۱ سالمه بفرما داخل تاپیکام ببین عمدهی مشکلم ناامیدی از رنگ پوستم بوده باعث زشت شدنم شده حتی قد بلند هستم ولی زردم زرد
sisi_23r عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 9818 خب هر کی داره به خودش برسه حالش خوب شه البته نه در حد اینکه خودشو به کسی قالب کنه برای حال خوب خودش ... خب کرمپودر روشن بزن. بدنتم که حجاب داری معلوم نمیشه به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
mionaaz عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 4843 مشخصه خودت خیلی عملی هستی تو چرا سوختی حالا قاشق نشسته برنزه نشی یوقت بندازی گردن من
بخاطربچهام عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 1229 والا من دختر خالم خوزستانیه رنگ پوستش سبزه تیره یا شاید سباه بود الان گندمی شده ما همه متعجبیم که چکار کرد روشن شد خودش میگه کاری نکردم ولی مگه میشه
sisi_23r عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 9818 تو چرا سوختی حالا قاشق نشسته برنزه نشی یوقت بندازی گردن من نه من سفیده سفیدم اونم بدون عمل خیالت راحت😅 به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
حنااااخانوم عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 252 ای بابا عزیزم من ۳۱ سالمه بفرما داخل تاپیکام ببین عمدهی مشکلم ناامیدی از رنگ پوستم بوده باعث زشت شد ... با روتین پوستی درست میشه عزیزماز یه جای معتبر مشاوره بگیر
yas1994 عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 2650 راستش نمی دونم اینکارا که میگم دایمیه یا نه ولسه همین میگم هزینه بره و شاید باید همیشه اینکارارو انج ... دکتر با وجدان و خوب میشناسی عزیزم تهران باشه؟متاسفانه باید خودمون بگیم و منم این موارد رو از شما شنیدم نمیدونستم تازه بهشون بگی یادشون میاد هااا آره این روشم هست خاک تو سرشون فقط
mionaaz عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 4843 نه من سفیده سفیدم اونم بدون عمل خیالت راحت😅 ولی مغزت لازم داره عمل ندیده و نشناخته حرف مفت میزنه از شان انسانی بدور هست
sisi_23r عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 9818 ولی مغزت لازم داره عمل ندیده و نشناخته حرف مفت میزنه از شان انسانی بدور هست تو خودت شان و عقلت از همه پایین تره. خیلی بی دلیل به اون خانوم پریدی و بهش گفتی سفیدی و سیس میای. الان ببین بدتر از خودتم هست به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
mionaaz عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 4843 تو خودت شان و عقلت از همه پایین تره. خیلی بی دلیل به اون خانوم پریدی و بهش گفتی سفیدی و سیس میای. ال ... تو چرا وکیلش شدی زبون داره بهتر از تو هم برخورد داره میکنه برو به درد خودت بسوز معلوم نیس از کجا پری. قرصاتونو بخورید بیایید سایت بابا
حنااااخانوم عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 252 دکتر با وجدان و خوب میشناسی عزیزم تهران باشه؟متاسفانه باید خودمون بگیم و منم این موارد رو از شما شنی ... راستش نه نمیشناسم ولی هی تو اینستا بگرد پیجاشونو نگاه کن رضایتا رو بخون ببین چطورین بعدم برو مطبشون از بیماراشون بپرس ببین کارشون چطوره تالا فیشیال انجام دادی؟ پوستت مشکل دیگه ای نداره ؟مثلا لک وجوش؟