2777
2789
اره عزیزم منم میخام اینارو امتحان کنم بنظرت اینفینیتی خوبه ؟کنارش صابون گلوتاتیون و سرم aha

من خیلی تعریف این قرصو شنیدم

بنظرم اگه توانایی مالیشو داری بخر

اگه پوستت خشکه صابون اشتفاده نکن چون پوستت خشک تر میشه و همین باعث کدری میشه

درمورد اون سرم من چیزی نشنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غزیرم شاید شما اطلاع نداری از کجا می‌دونی نیست

چون خودمم سبزه ام و علاقه دارم به کارای زیبایی از سن 18 سالگی تا الان که 31 سالمه انقدرررررررر دکتر پوست رفتم و کرم و پماد زدم به این نتیجه رسیدم روش هایی هست که پوست شفاف بشه اما سفید طولانی مدت نه

هاهااا جک خوبی بود از اولش تابلو بود یک دختر بشدت سفید هستی و داری سیس میای ولی خبر بد اینجاست که شد ...

ای بابا عزیزم من ۳۱ سالمه بفرما داخل تاپیکام ببین عمده‌ی مشکلم ناامیدی از رنگ پوستم بوده باعث زشت شدنم شده حتی 

قد بلند هستم ولی زردم زرد

خب هر کی داره به خودش برسه حالش خوب شه البته نه در حد اینکه خودشو به کسی قالب کنه برای حال خوب خودش ...

خب کرمپودر روشن بزن. بدنتم که حجاب داری معلوم نمیشه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
تو چرا سوختی حالا قاشق نشسته برنزه نشی یوقت بندازی گردن من

نه من سفیده سفیدم اونم بدون عمل خیالت راحت😅

راستش نمی دونم اینکارا که میگم دایمیه یا نه ولسه همین میگم هزینه بره و شاید باید همیشه اینکارارو انج ...

دکتر با وجدان و خوب میشناسی عزیزم تهران باشه؟

متاسفانه باید خودمون بگیم و منم این موارد رو از شما شنیدم نمیدونستم تازه بهشون بگی یادشون میاد هااا آره این روشم هست خاک تو سرشون فقط 

ولی مغزت لازم داره عمل ندیده و نشناخته حرف مفت میزنه از شان انسانی بدور هست

تو خودت شان و عقلت از همه پایین تره. خیلی بی دلیل به اون خانوم پریدی و بهش گفتی سفیدی و سیس میای. الان ببین بدتر از خودتم هست

تو خودت شان و عقلت از همه پایین تره. خیلی بی دلیل به اون خانوم پریدی و بهش گفتی سفیدی و سیس میای. ال ...

تو چرا وکیلش شدی زبون داره بهتر از تو هم برخورد داره میکنه برو به درد خودت بسوز معلوم نیس از کجا پری. قرصاتونو بخورید بیایید سایت بابا

دکتر با وجدان و خوب میشناسی عزیزم تهران باشه؟متاسفانه باید خودمون بگیم و منم این موارد رو از شما شنی ...

راستش نه نمیشناسم ولی هی تو اینستا بگرد پیجاشونو نگاه کن رضایتا رو بخون ببین چطورین بعدم برو مطبشون از بیماراشون بپرس ببین کارشون چطوره 

تالا فیشیال انجام دادی؟ پوستت مشکل دیگه ای نداره ؟مثلا لک وجوش؟