2777
2789
عنوان

گل پتوسم خراب شده لطفا بیاین

48 بازدید | 11 پست

سلاام من ی گل پتوس دارم حدود ۱ ساله دارمش سالم هم موند الان گلم خراب شده تازگیا 

برگاش سوراخ های ریز ریز میزنه و زرد میشه گفتن شاید افته ولی هرچیی نگاه کردم حشره و چیزی ندیدم نوک برگ ها هم داره سیاه میشه خاکشو دیروز عوض کردم مشکلش چیه

نور میخواد بزارش پشت پنجره نور بخور 

تو هفته دوبارم اب بده بهش قشنگ ببرش تو بالکن سیرابش کن باشلنگ 

یه اسپری ابم پر کن یه روز درمیون در فاصله 30 سانتی غبار پاشی کن 

گل پتو خیلیی ربطوبت لازم احتمالا یکی نور نخورده بهش یکیم اینکه خشک و بی اب برگاش اونجوری میشه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیربرگاچک کردی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نور میخواد بزارش پشت پنجره نور بخور تو هفته دوبارم اب بده بهش قشنگ ببرش تو بالکن سیرابش کن باشلنگ یه ...

اب همیشه بهش میدم و اسپری ابم همش کردم جاشم گذاشتمش پشت پنجره ظهرا افتاب میخوره بهش قبلا و کولرم نزدیکشه قبلا هم جاش و شرایطش همینطور بود ولی خرابی نداشت

اب همیشه بهش میدم و اسپری ابم همش کردم جاشم گذاشتمش پشت پنجره ظهرا افتاب میخوره بهش قبلا و کولرم نزد ...

خاکشو عوض کردی ریشه هاش سالم بود؟  اگه دیدی داره خراب میشه کلا از خاک در بیار ربشه هاشو بشور بزارش تو یه سطل اب بمونه اتفاقا تو اب خیلی قشنگ تر از خاک رشد میکنع پتوس من دارم فقد باید هفته ای یع بار ابو عوض کنی خراب نشع ریشه ها

خاکشو عوض کردی ریشه هاش سالم بود؟ اگه دیدی داره خراب میشه کلا از خاک در بیار ربشه هاشو بشور بزارش ت ...

ریشه هاش مشکلی نداشتن سالم بودن فقط ریشه هاش خیلی زیاد شده بود زرد اینام نبود

ریشه هاش مشکلی نداشتن سالم بودن فقط ریشه هاش خیلی زیاد شده بود زرد اینام نبود

عکس بگیر ازش ببر به یه گلفروش نشون بدع ببین چی میگه کود سه بیست خیلی خوبه هر 15 روز بریزی چند قطره تو اب بدی بهش

ممکنه مشکل از این باشه که گلدون واسه ریشه ها کوچیکه؟

اره اول اینکه یه خورده از ریشه هاشو با یه قیچی تمیز بزن کم شه بعدشم اگه گلدونش کوچیک یه سایز بزرگتر بگیر براش