2777
2789
عنوان

جمعه ها با خواب شوهراتون چه جوري كنار مياين؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كلا عادت دارم ٦ بيدار ميشم اين ميگه تا ١١ بخواب اخه چجوري؟بخدا انقد تكون ميخورم سردرد و كسل ميشم

عزیزم شما چند میخوابی که صبحا6خروس خون بیداری؟

آخه من  بعد عروسیم قبل از 9 صبح رو ندیدم تعجب کردم

خدایا شکرت

استارتر میدونی تاپیکتو چی خوندم؟؟؟؟؟جمعه ها با خواهر شوهراتون چجوری کنار میاید؟؟  

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

خب شما شب دیر تر بخواب که صبح انقد زود پا نشی اخه شش صبح چه خبره واقعا اون بیچاره هم یه روز میتونه راحت باشه و خستگی کل هفته رو در بیاره . از اون ور هم ازش بخواه یه ساعت کم کنه تعادل برقرار بشه شوهرت از اون ور افتاده تا یازده میخوابه شما هم از این و  شش صبح دیگه واقعا زوده 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

تو هم برو تو بغلش شبطونی کن تا حسش بیدار شه بهدم اهیم اهیم بعدم حمام و بیدار میشه دیگه 😂😂😂😂من هروقت دوس ندارم شوهرم بخوابه همچین بلایی سرش میارم بعدشم که میگم از دستی اینجوری کردم که نخوابی میگه من عاشق اینم که تو نزاری من بخوابم 😁😁😂😂😂🙈🙈بی ادبم خودتونید😐😂

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تو هم برو تو بغلش شبطونی کن تا حسش بیدار شه بهدم اهیم اهیم بعدم حمام و بیدار میشه دیگه 😂😂😂😂من هر ...

از دستی لهجه (لری )ایناست..فک کنم اونجایی؟

شاید شمالیام استفاده کنن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
از دستی لهجه (لری )ایناست

نه بابا من فارسم مشهدی هستم

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
آخه فارسیش میشه از عمد اینجوری کردم..

نمیدونم بخدا فک نمیکردم معنی خاصی بده اخه اینجا بیشتریا میگن از دستی یعنی از قصد 😓فک میکردم همه همینطوری میگن