2777
2789
عنوان

جمعه ها با خواب شوهراتون چه جوري كنار مياين؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 68 پست
نمیدونم بخدا فک نمیکردم معنی خاصی بده اخه اینجا بیشتریا میگن از دستی یعنی از قصد 😓فک میکردم همه همی ...

نه معنی خاصی نمیده بابا نترس...

کلا ما تو لهجه ام به زبان لری که صحبت کنیم این هست همین معنی عمد و قصد ووو رو میده...

از این جهت گفتم.

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

شوهر من جمعه ها کلا خواب میره.بیچاره عقده ای شده از بس رفته سر کار...البته حقم داره بیچاره خداییش کم میخوابه در طول هفته.

امروزم روز جهانی خواب بود حسابی امروز رو اداد کرد...😁😁😁

ای آینه!هم صحبت من باش که عمریست بی سنگ  صبور است؛ دل تنگ صبورم..💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معنی خاصی نمیده بابا نترس... کلا ما تو لهجه ام به زبان لری که صحبت کنیم این هست همین معنی عمد و ...

ترسیدم فک کردم معنی بدی داره 😕😂

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم شما چند میخوابی که صبحا6خروس خون بیداری؟ آخه من  بعد عروسیم قبل از 9 صبح رو ندیدم تعجب ک ...

نه عزيزم من شاغلم ساعت ٨ بايد شركت باشم ٧ از خونه ميرم بيرون

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
خب شما شب دیر تر بخواب که صبح انقد زود پا نشی اخه شش صبح چه خبره واقعا اون بیچاره هم یه روز میتونه ر ...

عزيزم من شاغلم ٦ بيدار ميشم كه ٧ برم بيرون ا ز خونه

خدایا آرامشمو از تو میخوام