2777
2789
عنوان

جمعه ها با خواب شوهراتون چه جوري كنار مياين؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 68 پست

ما باهم مثه مررررررررد تا ۱۱.۱۲میخوابیم..ولی گاهی اون زودتر بیدار میشه و منم خوابم سنگینه اونم همینطور دراز کشیده منتظر من😄

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۱۱ سر میخورم تو بغلش لذت میبرم. شما چرا از کنارش بودن لدت نمیبری. میخوای پاشی با کاسه بشقابا ور ...

نه بخدا دست خودم نيست يك ساعت دو ساعتو ميشه تحمل كرد ولي ٦ساعت بيدار باشيو تكون نخوري خوب خيلي سختهههه

خدایا آرامشمو از تو میخوام  

وای درکت میکنم من خوابگاهی بودم هم اتاقیام تا لنگ ظهر میخوابیدن بعد من سحر خیز بودم جرات نمیکردم پاشم میگفتن سرصدا نکن همینطور تو جام بودم بعد ادم کسل میشه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ناهار روز جمعه ات همیشه اماده یا نیمه اماده باشه 

شما شوهرت خوابید شبها دیرتر بخواب و سرگرم کن تا از اون طرف بتونی تا ۱۰ بخوابی 

یا اگر طبق عادت ۶ بلند میشی صبحانه بخور بعد بیا دراز بکش کارهاتو انجام بده به زور نخواب 

با گوشی کار کن ....کتاب بخون 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
من كلا عادت دارم ٦ بيدار ميشم اين ميگه تا ١١ بخواب اخه چجوري؟بخدا انقد تكون ميخورم سردرد و كسل ميشم

خوش بحالت هر روز ۶ بیدار میشی؟

چند میخوابی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
ما باهم مثه مررررررررد تا ۱۱.۱۲میخوابیم..ولی گاهی اون زودتر بیدار میشه و منم خوابم سنگینه اونم همینط ...

عین مرد😂😂😂😂😂😂😂😂😂اونایی رو میگن عین مرد ک پاب پای هم کارمیکنن😂😂