2777
2789

عمومی رو نظری راجبش ندارم

خودم از مصاحبه گره آخرش پرسیدم گفت خوب بودی استرسم نداشتی

توی مصاحبه تخصصی من نفر چهارم صحبت کردم با به نام خدا شروع کردم یه سری حرفای بقیه رو تایید کردم یه سری راهکار ارائه دادم 

از لفظ های من به عنوان یک معلم استفاده کردم بلند و واضح حرف زدم اما خب بقیه هم‌گروهی هاممم خوب بودن بستگی داره چجوری مصاحبه گر ها نمره بدن

آخرش همگروهیم یه ایده منو خیلی خوشش اومد تایید کرد جلوی ارزیاب ها بچه ها هم بهم گفتن خیلی خوب بودی

توی ارائه شفاهی به کم تپق داشتم ولی مقدمه و بدنه و جمع بندی هم داشتم ولی تپق داشتم اما قبلش چون من یک کم زودتر رفته بودم داخل حرفی شدم با خانمه اونجا سعی میکردم تن صدام و اینا موقع حرف زدن خوب باشه

خیلی استرس دارم حس میکنم بد تراز بدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینطور بوده عزیزم که خیلی خوبه

من قبلا مصاحبه داده بودم تو بحث گروهی خودم میدونستم گند زدم ولی خب اخرش قبول شدم😂

اگه قسمتت باشه قبول شی راحت قبولت میکنن 

اگه اینطور بوده عزیزم که خیلی خوبهمن قبلا مصاحبه داده بودم تو بحث گروهی خودم میدونستم گند زدم ولی خب ...

تراز مصاحبه رو چند دادن

من میترسم بد تراز بدن

آخه از من بهتر خیلی بود

البته میگم شاید از نظر مصاحبه گر ها جالب نبوده باشه سخت گیر بودن

تراز مصاحبه رو چند دادنمن میترسم بد تراز بدنآخه از من بهتر خیلی بودالبته میگم شاید از نظر مصاحبه گر ...

اصلا اونموقع تراز مصاحبه انگار جدا نمیزدن شایدم من یادم نیس

منم فک میکردم بقیه از من بهترن 

فعلا فکرتو از این چیزا آزاد کن تا هر وقت نتایج مشخص شد