2777
2789

یه عشق دارم شش هفت سالی هست ک باهمیم خیلی خیلی عاشقمه عشققق هاااعشقق حتی اونی ک این رابطرو تااین همه سال نگه داشته و نزاشته ازهم بپاشه خودشه وگرنه من ادمیم باکوچکترین ناراحتی میپرم اما شرایط ازدواج نداره،یبار بااصرار من اومد خواستگاری و طبق پیش بینیای خودش،چون اون یه سری شرایطو هنوز نداشت توسط خونوادم رد شد

حالا این وسط یه خواستگار خفن پولدار ،تایپ خودم واسم اومده یه زندگی آماده و مرفه بهم میده بنظرتون ازدواج کنم یا منتظر عشقم بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااااااابعضیا فقط برای الافی و معطلی خوبن

والا اگه دوسش داشت که این همه سال میتونست همه چیو اوکی کنه آدم یکیو دوس داشته باشه دست و پا میزنه باهاش ازدواج کنه 

والا اگه دوسش داشت که این همه سال میتونست همه چیو اوکی کنه آدم یکیو دوس داشته باشه دست و پا میزنه با ...

تازه پسرا سن طلایی ندارن 40سالشونم بشه میتونن زن جوون و خوب بگیرن

دختر ضرر میکنه 

عزیزم ازدواج کن ، چون عشقتون اگه شما رو میخواست  خودش به آب و آتیش میزد شرایط فراهم کنه و نکته دوم اینجاس که یا شما خیلی دوسش ندارید یا رابطه طوری نبوده که شما سر دوراهی قرار گرفتید

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
اره ولی ۳ روز بعدش برمیگردیم

خب زود برمی‌گشتید اول اینکه بگم خیلی سخته خیلی سخته من حاضرم با عشقم ازدواج کنم هر جوری که باشه ولی اون نمی‌خواد 

حسش مثل مرگ عزیزه خب دیگه یه نفری که همیشه بوده رو واسه همیشه از دست میدی و همش یادش میوفتی

همه چیز درست میشه