2777
2789

در حال حاضر من اولیم🫃🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

۲

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسل فردا هم یه روز منقرض میشه ولی خب هدف بدی نیست که البته بیشتر دانشمندان و محققان میتونن کمک کننده باشن ما مثلا میتونیم چیکار کنیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
یک در ایران دو معنی نداره

اونور هم خبری نیست

صبح تا شب سر کارند و باید مالیات بدن و...

البته اینجا سختره بخاطر مشکلات اقتصادی اما آدم تو سختیهاست که آزموده  و آبدیده میشه وگرنه تنعم و فراوانی آدم را راحت طلب و غیرخلاق بار میاره

اونور هم خبری نیستصبح تا شب سر کارند و باید مالیات بدن و...البته اینجا سختره بخاطر مشکلات اقتصادی ام ...

دیگه خیلی آزموده و آبدیده شدیم 

ورم کردیم تو این آب

نه آینده و نه حالی داریم

تلاش اکثریت جامعه واسه سیر کردن شکمشونه

شما پیشرفتی میبینن؟ در زمینه اقتصادی و فرهنگی و گردشگری و اجتماعی؟ 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

دیگه خیلی آزموده و آبدیده شدیم ورم کردیم تو این آبنه آینده و نه حالی داریمتلاش اکثریت جامعه واسه سیر ...

آدمهایی که ناامید نمیشن، سرسخت هستند و در رسیدن به اهدافشون فعال هستند بالاخره خواهند رسید

من خوشبختانه لجوجم، تا مشکلات را از رو نبرم از رو نمیرم