2777
2789

من یه زمین جای متوسط شهرم دارم ۳۰۰ متره که اگه بخوام ویلایی شیک بسازمش ۷-۸ میلیاردی میشه هزینه ساختش

حالا یه زمین دیگه هم دارم ۱۸۰ متره جای کمی پایین تر از اون یکی زمینم یعنی محله اش ضعیف تره و چون‌اونجا بافت فرسوده محسوب میشه از سمت شهرداری و اینکه متراژش پایین تره ویلایی شیک و حالا یه مقدار کوچیک تر حدودا ۳-۴ میلیارد میشه هزینه ساختم

از طرفی من با هر دوجا ۱۰۰ درصد اوکی نیستم فقط برای چند سالی که بچه هام کوچیک هستن و اپارتمان نشینی کلافه ام کرده میخوام برم مثلا ۵-۶ سال بعد بفروشم جابجا شم جای بالاتر

شما بودید پولتون رو کجا هزینه میکردید

و اینکه با کی مشورت کنم بنظرتون که از نظر مسکن و سوخت نشدن پولم درست راهنماییم کنه 

اینم بگم توی همون محله ضعیف تره الان ادمی طلافروش یا مثلا استاد دانشگاهی خونه داره یعنی خانواده درست درمون توش هست

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بافت منطقه ها چطوره؟ اکثرا اپارتمانن یا ویلایی؟ از نظر مشرف بودن بقیه ساختمونا بیشتر منظورمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه توانشو داری همون سیصد متری رو بساز . طبیعتاً موقع فروش اون که منطقه بهتریه گرون تر می‌فروشی . من خودم بچه دارم و خونم طبقه چهارم و بدون اسانسوره ولی جای خوب . میتونم بفروشم و برم منطقه پایین تر با آسانسور یا ویلایی بگیرم ولی ترجیح میدم منطقه خوب بشینم چون فرهنگ آدما فرق می‌کنه و بچه هام تو منطقه بهتری رسد میکنن و مدرسه میرن و به نظرم این تو ایندشون تاثیر گذار تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توانشو داری همون سیصد متری رو بساز . طبیعتاً موقع فروش اون که منطقه بهتریه گرون تر می‌فروشی . من ...

طبقه چهار بدون آسانسور واقعا سخته که!!!؟؟؟

تایم بارداری چیکار میکردی گلم؟؟؟

ببین منم الان طبقه ۴ جای خوب شهرم یه واحد اپارتمانی دارم ۱۶۰ متری البته نوسازه و اسانسور داره ولی طبقه پاینیم یه زن و شهر پزشکن دیونه کردن منو از بس نق میزنن بخاطر صدای بچه هام با اینکه فقط شبها خونه هستن از طرفی  پسرم بیش فعالی داره نمیشه خیلی کنترلش کرد اون بیچاره هم داره اذیت میشه و اینم بگم که ساعتهای برق رفتن زیاد شده گاهی دوبار در روز شهر ما برق میره منم مدام بچه هارو کلاس میبرم خودمم بخاطر اینکه اون تایم دیگه از اسانسور نمیشه استفاده کرد منم زانو درد دارم عاجزم  

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بافت منطقه ها چطوره؟ اکثرا اپارتمانن یا ویلایی؟ از نظر مشرف بودن بقیه ساختمونا بیشتر منظورمه

محله ۳۰۰ متری اپارتمان روبروم‌هست مشرفیت دارن ولی توی طراحی میتونم درستش کنم این موضوع رو ولی اون کوچیکتره نه روبروم کلا ویلایی یا نهایت دوبلکس

محله ۳۰۰ متری اپارتمان روبروم‌هست مشرفیت دارن ولی توی طراحی میتونم درستش کنم این موضوع رو ولی اون کو ...

جایی رو در نظر بگیر که دسترسیش راحت تر باشه مثلا بچه هات بتون یه سوپرمارکت خودشون تنها برن. اسایشتون بیشتره، فرهنگ و محیط بهتری داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

جایی رو در نظر بگیر که دسترسیش راحت تر باشه مثلا بچه هات بتون یه سوپرمارکت خودشون تنها برن. اسایشتون ...

ببین هر دوتا جا اوکی نیست از این لحاظ 

تنها اصلا نمیشه بزارم برن که دسترسی هر دو هم به مدرسه و اینا و کار شوهرم دوره ولی من از اپارتمان نشینی خسته اااام و جای بزرگ و ویلایی میخوام چند سالی صبر کردم فروش برن ولی شوهرم به قیمت خوب میخواد بفروشه یکم کمتر از عرف فروشنده نیست منم گفتم بسازش یکیشون رو چند سالی برم تا مشکل شیطونی یا بهتر بگم بیش فعالی پسرم درست بشه الان ۷ سالشه 

ببین هر دوتا جا اوکی نیست از این لحاظ تنها اصلا نمیشه بزارم برن که دسترسی هر دو هم به مدرسه و اینا و ...

حق داری، ولی اگر برید یه ویلایی تو جای خوب اجاره کنین چی؟ براتون مقدور نیست؟

حق داری، ولی اگر برید یه ویلایی تو جای خوب اجاره کنین چی؟ براتون مقدور نیست؟

من توان اسباب کشی هم ندارم الان ویلایی تمیز و اوکی توی همین منطقه که من نشستم توی اپارتمان رهنش ۳ هست 

هر سال هم باید حداقل ۴۰۰ - ۵۰۰ اضاف بشه

ولی مثلا با همین پول من میتونم یکی از زمین هامو بسازم برم چندسال توش اگه اوکی نبودم نهایت سر حوصله باز جابجا بشم اونم هر وقت دلم خواست یعنی مثل اجاره نشینی دست اجباری سرم نیست 

به این چیزاش فکر میکنم که از نظر مالی هم حساب شده باشه

من توان اسباب کشی هم ندارم الان ویلایی تمیز و اوکی توی همین منطقه که من نشستم توی اپارتمان رهنش ۳ هس ...

خب منطقیه

اگر شرایطش رو دارید زمین بزرگتر رو بسازید