2777
2789

همیشه خودشون میان باهم هم صحبت میشن بعدم میشینن کنارم و باهام دوست میشن

شخصیت جالبی دارم گویا

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کاش باشون دوست نمیشدم نکبتیا رو 😐😐 فقط درسمو میخوندم

سال کنکور از حسودیشون نمیذاشتن من درس بخونم

جون خودشون میخواستن پشت کنکور بمونن چشمشو نداشتن من سال اول قبول شم هی بهم میگفتن بیا بریم بیرون با ما وقت بگذرون تو مگه دوست ما نیستی ما سال اخره پیش همیم😐 

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

😂 منظورم صمیمیتهیعنی خیلی یکی بشی و رفیق فاب

همون دیگه خیلی صمیمی شدیم

به طوری که اینا کلا رفتن یه استان دیگه ولی هنوزم در ارتباطیم باهم

شاید در جهانی دیگر🌱 لینک ناشناسم 👀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2290490

به اسم کوچیکشون صداشون کن درست خوب باشه همه میان با اعتماد به نفس باش خوش رو باشخوش خنده باش اهل شوخ ...

میدونی مشکل بزرگم چیه

مثانم حساس و عصبی شده خیییلی میرم بیرون

دعا کن خوب شم😞 خیلی اذیت میشم

خب صبر کن استاد(اره جون عمم) کامل بهت توضیح بده: 

اول باید اعتماد به نفس داشته باشی و خودتو بیشتر و با ارزش تر از هرکسی بدونی تا بقیه بهت جذب شن

بعد این که خود شیرین زیاد نباش ولی خب پررو و زبون دار باش و خودت بحثارو شروع کن و جنجال به پا کن

دلقک کلاس باش و حاضر جواب، راحت حرف بزن و خودت تلاش کن که خنده دار باشی و خلاصه اینا

بعد این که درسخون باش ولی نه خیلی خرخون فقط درست خوب باشه 

زیاد خرخون باشی بچه ها حسودیشون میشه دشمنی میگیرن باهات

و لباسات همیشه مرتب و تمیز باشن و همیشه بوی خوب بده و مسواک بزن و به ظاهرت برس تا بیشتر دیده شی

لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695