کار الانم صندوقداری با هزینه اسنپ و اینا چیزی نمیمونه واسم ارایشگری هم هیچی علاقه ندارم جز فیشیال خیلی هزینش زیاده
انلاین شاپ دارم اونم خیلی در نمیارم
علاقه ب ورزش دارم برم یادبگیرم واسه مربیگری و اینا البته تا مربی شم چندسال زمان میبره
اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط درس و شغل مربوطه به درسباقی هیچ تضمینی نداره و تمام
درس بخونم هم برای خودم خوبه ولی تهش کار کارمندی و بی پولی روحیم با کار کارمندی سازگار نیس دوست دارم خودم خانم خودم باشم
اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
جای نزدیک تر برو صندوق تا پولات جمع شه یکم بتونی هزینه دوره افیس بدی بری شرکت یا دوره غریق نجاتی مرب ...
جای نزدیک ب خونمون حقوقش کمه اینجا بالاشهره زیاد میدن بعد اصلا کاری هم نداره انقدر رستورانش گرونه تعداد کمی از پولدارا میان
افیس هم خوبه ولی تهش همونه ک واسه یکی دیگه کار کنم خوشم نمیاد دوست دارم کار خودم باشه