2777
2789
عنوان

ایده برای از آبرو بردن یه زن بی حیا

1224 بازدید | 74 پست

فهمیدم شوهرم با یه زن شوهردار رابطه داشته قضیه از خیلی وقت پیش بود اما من صداش در نیاوردم تا اطلاعاتم کامل شد جیگر شوهرم خون کردم گفتم من همه چی می‌دونم آبروش جلو خانوادش بردم شوهرمم قرص خورد خودش بکشه که زنده موند بعد گفت قضیه تموم شده دوستش گفت ازش پرسیدم زنه گذاشته کنار 

ولی من دلم از دست این زنه خونه می‌خوام بدون این که شوهرم بفمه آبروش ببرم به سرم زده بود شمارش به عنوان زن خراب تو دستشویی عمومی ها بنویسم گفتم خیلی بی فرهنگی حیف دستشویی اسم ای زن دیوارش خراب کنه 

بعد به سرم زده شماره اسم و پیجش تو کاغذ چاپ کنم تو شهر بریزیم رو زمین زنگش بزنن آبروش بره بعد گفتم اگر جایی دوربین داشته باشه بفهمن چی 

از این ایده های سمی ندارید بهم بدین

حالا این روشا خو ته عصبانیت و حرص خالی کردنه,بجاش یکاردیگ کن،شاید فوقش چنفر مزاحمش بشن خطشو عوض کنه،اینطوری اصن خالی نمیشی،بنظرم ی برو ابروشو جلو خونواده شوهرش ببر ی ازش شکایت کن ک حتی پای شوهرتم میادوسط دیگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا این روشا خو ته عصبانیت و حرص خالی کردنه,بجاش یکاردیگ کن،شاید فوقش چنفر مزاحمش بشن خطشو عوض کنه، ...

نمی‌خوام شوهرم بفمه و زندگی خودم خراب بشه بخاطر یه زن خراب

رابطه شون در چه حدی بوده ؟ 

برای خالی شدن خشمت میتونستی زنگ بزنی به زنه و تهدیدش کنی ولی اگه واقعا همه چی بین شون  تموم شده هیچکدوم از این کارارو نکن دیگه 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مقصر شوهرته خارش داره 

مردا از زنی خوششون نیاد جواب سلام زنو نمیدن مردا اصلا ساده نیستن موذین 

از همه زنای دورشون سواستفاده میکنن و خودشونو روی هر زن ساده ایی تخلیه میکنن