2777
2789
عنوان

ایده برای از آبرو بردن یه زن بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 74 پست
خودم شرایط جدایی ندارم

انشالله شرایطت خوب شه ازین هول جداشی وحشتناکه رندگی با مرد خیانتکار همس حرص میخوری که یوقت باز خیانت نکنه 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم بهترین کار همین ولی یه دفعه یادم میاد عصبی میشم می‌خوام بکشمش

حق داری ولی فکر کن اینکارو کردی با چهار تا گریه و ننه من غریبم از سر خودش بازکرد یا خطشو عوض کرد ، خدا میگه خب اینکه خودش انتقام گرفت بیخیالش ، ولی وقتی تو کاری نکنی و بگی خدایا توشاهد بودی با من و اعصاب و زندگیم چیکار کرد ولی من برای رضای تو ابروی مسلمونی را نریختم خدا بهش بر میخوره میگه این بنده امیدش به منه اگه ناامیدش کنم اون دنیا جلوم را میگیره پس هرطور شده انتقامش را اونجور ک لایقشه ازش میگیره جوری ک ب زمین بخوره ....

هزینه خریدن سیم کارت جدید ارزون تر از چاپ مشخصاتشه ک تو میخایی انجام بدی

ی پیج فیک بزن و تمام چت ها عکسها و مشخصاتشو بفرست برا شوهرش

یا چرا فیکبرو با شوهرشرو در رو صحبت کن 

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

خدا سِر پوشِ تو هم ادامه نده تموم شه بره واگذار کن به خدا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم با شوهرت کنار اومدی؟میتونی همبستر بشی باهاش با اینکه میدونی خیاتت جنسی کرده؟

اره با هم خوبیم نزدیک دو ماه از اون دعوا بزرگ گذشته من ذهنم هنوز درگیره اون زن ولی شوهرم نمیدونه هرشب به اون خراب فکر میکنم

تو خیابون خیلی دور تر از خونتون ی افغانی رو پیدا کن یه پولی بده بهش گوشیشو بگیر زنگ بزن به شوهرش همه چیو بگو ادرسای دقیق بده ک بدونه حرفات واقعیه ..‌ انگشت بکن تو دهنت صدات عوض بشه ... بگو دلم برا مظلومیت سوخت خواستم هوشیار باشی بدونی با چه ماری داری زندگی میکنی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اسی دوست صمیمی من عکسای بد برای همسرم می‌فرستاد

البته شوهرم تا اون موقع دوستم رو ندیده بود اصلا نمیدونست طرف کیه 

حرفای فوق العاده بد و اینکه خونه خالی داره و...

بعد هم گفت می‌خواستم شوهرت رو آزمایش کنم ببینم خیانت می‌کنه یا نه 

فقط تونستم هر فحشی که بلد بودم پشت تلفن بهش بدم 

گفتم میام دم خونتون ابروت رو میبرم پیش همسایه ها و خانوادت 

ولی واقعا شخصیت خودم اینطور نیس برم آبروریزی کنم 

واگذارش کردم به خدا

۵ ساله میگذره خبر دارم شرایط زندگیش افتزاح شده 

اینجور آدما خیر نمی‌بینن تو زندگی چه این دنیا چه اون دنیا

هزینه خریدن سیم کارت جدید ارزون تر از چاپ مشخصاتشه ک تو میخایی انجام بدیی پیج فیک بزن و تمام چت ها ع ...

شوهرش ایقد ساده بدبخت اصلا اینستا نداره،اینجوری من شنیدم یکم شیرین میزنه ما شهرمون کوچکه راحت تونستم اطلاعات پیدا کنم

چرا نمیگی شوهر خراب 

زن هرچقدرم خراب باشه مرد اگه خراب نباشه خیانت نمیکنه ب زنش 

شوهرت از اون زن خرابتر اول شوهرتو بی آبرو کن بعد اون زنو 

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀