2777
2789
عنوان

ایده برای از آبرو بردن یه زن بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 74 پست
رابطه شون در چه حدی بوده ؟ برای خالی شدن خشمت میتونستی زنگ بزنی به زنه و تهدیدش کنی ولی اگه واقعا هم ...

نمی‌دونم یه مشت عکس زشت از زنه تو گوشی شوهرم دیدم 

نمی‌خوام اعصاب خودم خرد کنم بگم رابطه عمیقی بوده خودم گول میزنم میگم فقط زنگ و پیام بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم یه مشت عکس زشت از زنه تو گوشی شوهرم دیدم نمی‌خوام اعصاب خودم خرد کنم بگم رابطه عمیقی بوده خ ...

ان شاالله که همونم بوده به نظر من اگه تموم شده دیگه کشش نده 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

عزیزم شیطون را لعن کن و بسپارش به خدا ، باورکن خدا جوری به زمینش میزنه،جوری رسواش میکنه که روزی صدبا ...

می‌دونم بهترین کار همین ولی یه دفعه یادم میاد عصبی میشم می‌خوام بکشمش

نمی‌خوام شوهرم بفمه و زندگی خودم خراب بشه بخاطر یه زن خراب

خب این زندگی چی داره که نگرانی خراب بشه؟ یه شوهر هول که دنبال زن و ناموس بقیه می افته 

چی داره 

اینو تموم کرد ولی بدون این اخرین رابطه و خیانتش نیست دوباره و دوباره تکرار میکنه من خیانت با زن شوهر دار دختر مجرد دیدم نرفتم تا تهش با زن خراب بهم خیانت جنسی کرد

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

عاشق روشاتم😂🤍ازت راضیم بابت حرکتت نسبت به شوهرت😎🙌

،🤣🤣🤣اگر خودشم می‌کشت من ذره ای ناراحت نمی‌شدم 

الانم مثل قبل دوسش ندارم ولی نمیدونه به روش نمیارم 

دوستش گفت بهم گفته به زنه گفتم من زندگیم دوست دارم و هیچ ارتباطی نداریم ولی مغزم قبول نمیکنه نفرت دارم ازش

عزیزم کسی که به "تو" خیانت کردهشوهر خودت بودهمقصر حال بدت فقط و فقط شوهرتهاگر انتقامی داری از شخص خو ...

بعضی وقتا میگم یکاری کنم روم حساس بشه فک کنه منم دارم بهش خیانت میکنم بفهمه چه دردی کشیدم

همین که شوهرت دست به خودکشی زده ینی خیلی پشیمونه

مهم شوهرته

اون زنه رو بسپر به خدا

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

،🤣🤣🤣اگر خودشم می‌کشت من ذره ای ناراحت نمی‌شدم الانم مثل قبل دوسش ندارم ولی نمیدونه به روش نمیارم ...

😂🩵

ولی جدی ببین کاملا حق داری

من میان اینجا میخونم خودمو میزارم جای بعضیا واقعا درد داره میگم وای هر چی بگن هر کاری کنن حق دارن